bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Xavier Bermúdez Badia

Nascut a Reus el 12 de Setembre de 1976, en una nit plujosa i violenta a la llum d'espelmes -que em va fer ser conegut com en nen de la tormenta-, durant l'infantesa vaig viure a 6 poblacions repartides per Catalunya.

Aficionat a la música -vaig cursar piano i actuava en una coral-, dibuix, lectura i escriptura -centrada en relats curts-, i l'Arquitectura, que esdevingué la meva professió.
 
En els darrers anys he passat d'estudiant a crear una empresa pròpia per poder compaginar feina i estudis, treball d'arquitecte a diferents despatxos i com no podia ser d'altra manera, víctima de la crisi que emi dóna temps lliure a canvi de la feina i per tant em permet recuperar i acabar la meva primera obra. Des d'aquell moment en endavant combino l'exploració del món laboral amb l'escriptura. 
 
A part dels llibres (tots disponibles en aquesta editorial), també escric articles per la premsa i ressenyo llibres autopublicats. Tot aquest material es pot consultar al bloc Alter Ego.