bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

biTer el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa

biTer és el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa obert a la participació i a l'intercanvi de recomanacions i opinions sobre els temes i activitats que es proposen cada setmana. L'equip biTer, els biterblocaires són: Whiskyambcola (Dani Arredondo),  Garnatxa (Elisabet Torrell Morera), Cafeambgel (Laura Mayor), Whiskyambsoda (Marc Vilallonga Grau), Ratafia (Marta Martí Lanuza), Aiguadelafont (Agnès Peiró) i  Mojito (Montse Llovera).

El web de les Biblioteques públiques de Terrassa és el mitj? de comunicació  i informació de les activitats i serveis de la bct xarxa.

La organització del Verspoesia'10 ha estat possible gr? cies a la col·laboració desinteressada de: Club de la Gent Gran del Districte IV, Fundació Prodis, Montse Tenllado, Xavier Morte, Anna Bitri? ,  Ramon Pierr? , i Grup de Dones del Centre.

Més informació a:
web: www.terrassa.cat/biblioteques
bloc:
www.blogs.terrassa.cat/biblioteques