bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Carlos Baijet Torrents

Nascut a Barcelona l'any 1955, va passar els estius de la seva infantessa a la Vall de Núria (Pirineu catal? ). D'aquell temps en guarda uns records admirables i li neix la seva devoció per les muntanyes i el santuari de Núria. Forma part, ocupant diversos c? rrecs, de l'associació "Amics de la Vall de Núria" i ha engegat projectes tan ambiciosos com el "Camí dels Amics de Núria" (camí de pelegrinatge entre el Monestir de Montserrat i el Santuari de Núria), que es celebra anualment des de l'any 2001 i la realització d'una gran caminada l'any 2007 que sortint de Montserrat i passant per Núria va arribar a Roma seguint antigues vies romanes i camins de pelegrinatge medievals. Home d'inquietuts diverses est? preparant nous projectes pel Santuari de Núria.

Nacido en Barcelona el año 1955 pasó los veranos de su niñez en el Valle de Núria (Pirineo catalán). De aquellos tiempos guarda recuerdos inolvidables i le nace su devoción por las montañas y el santuario de Núria. Forma parte, ocupando varios cargos, de la asociación "Amics de la Vall de Núria" y ha hecho proyectos tan ambiciosos como el "Camí dels Amics de Núria" (camino de peregrinaje entre el monasterio de Montserrat y el santuario de Núria, que se celebra anualmente desde el año 2001 y la realización de una gran caminata el año 2007 que saliendo de Montserrat y pasando por Núria llegó a Roma siguiendo antiguas vias romanas y caminos de peregrinaje medievales. Hombre de inquietudes está preparando nuevos proyectos para el Santuario de Núria.