bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Diana Roca Manrubia

Inicia els seus estudis amb Mercè Sunyer a l?edat de 10 anys posteriorment curs? el Grau mitj? en el Conservatori del Liceu on rep classes de piano per la professora Mercè Herbada, Miquel Vilalba, música de cambra amb el professor Francesc Soler i el professor Ferran De La Varga, harmonia i composició amb Víctor Soler, ...   Finalment acaba la seva carrera al Conservatori del Liceu. Titulada en Piano, Harmonia, Música de cambra, Història de la Música, Cant Coral i Composició en el rang de música cl? ssica i ampli domini de música moderna.

 

Compositora i intèrpret de peces pròpies havent tocat a diferents sales de diferents pobles de Catalunya.

 

Actualment es professora de piano i música, tasca que porta impartint durant 8 anys i també treballant com a pianista acompanyant a l?Escola Municipal de Mollet del Vallès.

 

Pianista oficial de l?Ajuntament de Mollet del Vallès en Cerimònies Civils. Dins del mateix ? mbit realitza Casaments en Esglésies en diferents poblacions.

 

Pianista acompanyant d?instruments com violins, violoncels, saxos, flauta, ...