bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Guillem Souza Mundí

Començaré aquest petit relat explicant que sóc voluntari des dels setze anys de Creu Roja, i des del dia que vaig començar a ser format en primers auxilis, no he parat. També sóc voluntari de la Unitat Sanit? ria de Protecció Civil com a Tècnic en Transport Sanitari (TTS). He treballat com a socorrista en piscines i platges i poc a poc vaig anar adonant-me que la gent no tenia cap noció sobre primers auxilis.

Vaig descobrir el desconeixement global que en aquest país hi ha sobre sanitat, i aquest fou el fet que m?impuls? a publicar el primer manual sobre primers auxilis titulat tot sobre PRIMERS AUXILIS per tal de fer arribar a la gent unes primeres nocions sobre sanitat. Tot i així vaig seguir aplicant mesures per tal de fer arribar certs coneixements a la gent, com ara fer-me formador voluntari.

Després de tot això però, seguim tenint un problema, ja que la ignor? ncia és molt elevada a nivell sanitari hi hem d?aconseguir d?alguna manera solucionar-ho, però per ara, almenys crec que a través d?aquesta publicació ja hi ha un granet de sorra més per aconseguir una població formada.

El meu consell sempre ser? el mateix; Realitzar una formació sobre primers auxilis et pot ser molt útil per tu mateix un dia en qualsevol moment, et pot arribar a salvar la vida i fins i tot pot salvar la dels demés. Rebre una formació adequada est? a l'abast de tothom, i pels que no poden anar a un centre formatiu, a través de manuals com ara aquest que et presento et poden ajudar a aprendre primers auxilis.