bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Costos i Pressupostos

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Domènec Castel Bardají
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 203
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • ISBN Libro en papel: 978-84-9981-778-1
  • Ebooks vendidos: 20
  • Vendidos: 277
Ver ficha técnica completa

Adreçat a propietaris i caps de departament (cap de cuina, cap de menjador, encarregat de bar, etc) de petites empreses de restauració i hoteleria que estiguin interessats en alguns aspectes econòmics de l’empresa, com els costos de producció, escandalls, etc.

També pot ser una eina molt útil per als alumnes i professors de Formació Professional de la família d’Hoteleria i Turisme i en especial dels cicles formatius de grau mitjà de Cuina i Gastronomia, de Serveis de Restauració i dels cicles formatius de grau superior de Direcció de Cuina, Direcció de Serveis de Restauració i Gestió de l’Allotjament Turístic.

No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro