bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Salvador Servera Servera

Salvador Servera i Servera, va néixer a Palma el 25 de desembre de 1960. Als dos anys es trasllada a viure a Manacor, on estudia al Convent de la Caritat fins a 1969 que definitivament es trasllada a viure a Son Servera.

Els seus estudis varen acabar al Mossèn Alcover de Manacor a 1975, i acabar l'EGB a les Escoles Velles de Son Servera.
A l'any 1976 comença a fer feina a l'hostatgeria, on actualment també hi treballa. Els seus inicis a l'escriptura, comencen molt prest, sense publicar cap de les obres escrites fins ara. El seu gust per l'historia i per la Cultura, el va dur a l'any 2012 a començar a fer l'historia de les festes de Son Servera, on sempre ha col·laborat. Als temps que té a l'hivern i el temps lliure han deixat una producció de llibres que més o manco descriuen la seva tasca i la capacitat inventiva.
Bibliografia:
2013 Son Servera quatre segles de tradició (1698-2013)
2014 Ossos de Maig
2015 Sa cova calenta o la clau de Mitra
2016 El passadís
2016 Princesa, Quae est Ista (Bona es ella)
2017 Memòria històrica de Son Servera de D. Miquel Gaià i Bauçà
2019 La Tela de Betlem
2019 El meu Blogger
1 de Marzo de 2019
El meu Blogger
ha publicado un nuevo libro:
El meu Blogger
24 de Febrero de 2019
La Tela de Betlem
ha publicado un nuevo libro:
La Tela de Betlem
6 de Diciembre de 2017
Memòria històrica de Son Servera
ha publicado un nuevo libro:
Memòria històrica de Son Servera
29 de Febrero de 2016
Princesa, Quae est Ista
ha publicado un nuevo libro:
Princesa, Quae est Ista
9 de Enero de 2016
El Passadís
ha publicado un nuevo libro:
El Passadís
9 de Abril de 2014
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
Se ha vendido 1 unidad del libro:
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
24 de Febrero de 2014
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
ha publicado un nuevo libro:
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
Se ha vendido 2 unidades del libro:
Sa Cova Calenta La Clau de Mitra
26 de Mayo de 2013
Ossos de Maig
Se ha vendido 1 unidad del libro:
Ossos de Maig
2 de Mayo de 2013
Ossos de Maig
ha publicado un nuevo libro:
Ossos de Maig
Ossos de Maig
Se ha vendido 1 unidad del libro:
Ossos de Maig
5 de Abril de 2013
8 de Marzo de 2013
se ha unido a Bubok

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar
A LOS PIES DEL POEMA (color)
A LOS PIES DEL POEMA (color)
El amor a la poesía me llegó a los 20 años en Argentina de la mano del poeta Daniel Martucci, alias Maruki. [...] Ver libro
1 libro comprado
desde ILLES BALEARS