bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Angel Martí Callau

Angel Martí Callau, neix al 1966 a L'Ametlla de Mar (Tarragona), en una família de tradició marinera. És Diplomat Superior en Criminologia, Màster en seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'emergències. Des de fa 25 anys és policia local de L'Ametlla de Mar, amb la categoria de Sergent i actualment també el Tècnic de protecció Civil de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar.

Ha publicat una novel·la romàntica, "Llàgrimes de Sal", un conte per nens, "Escacs un Regne Màgic" i darrerament el poemari "El desfullar de les ànimes", a més de participar en l'antologia de Poetes de L'Ebre 2014 i en el llibre "Poemes" de la I trobada poètica de l'editorial Neopàtria i és guanyador del "I Premi Poesia Escales que Pugen al Cel" de Mas de Barberans.

Es membre i recitador de les associacions: Poemes al Vent, Poetes de l'Ebre i Calacultura, entitat organitzadora del premi Nit de Poesia al carrer de L'Ametlla de Mar.


25 de Abril de 2012
escribió un comentario en el foro Comentar y promocionar libros "en el tema" LITERATURA CATALANA I EN CATALÀ
20 de Enero de 2010
se ha unido a Bubok