bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Angel Martí Callau

Angel Martí Callau, neix al 1966 a L'Ametlla de Mar (Tarragona), en una família de tradició marinera. És Diplomat Superior en Criminologia, Màster en seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'emergències. Des de fa 25 anys és policia local de L'Ametlla de Mar, amb la categoria de Sergent i actualment també el Tècnic de protecció Civil de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar.

Ha publicat una novel·la romàntica, "Llàgrimes de Sal", un conte per nens, "Escacs un Regne Màgic" i darrerament el poemari "El desfullar de les ànimes", a més de participar en l'antologia de Poetes de L'Ebre 2014 i en el llibre "Poemes" de la I trobada poètica de l'editorial Neopàtria i és guanyador del "I Premi Poesia Escales que Pugen al Cel" de Mas de Barberans.

Es membre i recitador de les associacions: Poemes al Vent, Poetes de l'Ebre i Calacultura, entitat organitzadora del premi Nit de Poesia al carrer de L'Ametlla de Mar.


25 de Abril de 2012
escribió un comentario en el foro Comentar y promocionar libros "en el tema" LITERATURA CATALANA I EN CATALÀ
20 de Enero de 2010
se ha unido a Bubok

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar