bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Frederic Cortés Cortés

Frederic Cortés i Cortés va néixer el 23 de desembre del 1960 a Falset (Priorat), concretament a casa seva, al barri del Malanyet, ja que en aquells temps encara no era habitual parir als hospitals. Als quinze anys abandon? el futbol per a formar un grup musical que fos tant famós com els Beatles. No ho aconseguí, però aprengué a tocar la bateria i més endavant li serviria per a guanyar-se la vida. Descobrí la m? gia de les paraules quan estudi? literatura a batxillerat i llavors començ? a embrutar papers amb versos.

Arribat el moment de tocar de peus a terra curs? Magisteri (que en aquell precís moment acabaven de batejar com a Formació del Professorat) a Tarragona i, per primera vegada, començ? a introduir-se en la gram? tica de la llengua que parlava di? riament, amb la qual cosa aconseguí que els papers que embrutava estiguessin igual de bruts però en catal? . Posteriorment s'interess? pel llenguatge lògic de la inform? tica i el fet de programar li causava el mateix plaer que escriure versos.

Amb el llenguatge musical i el llenguatge lògic començ? a viure en una pluriocupació que no li acabava de solucionar les necessitats materials i, per tant, hagué d'afanyar-se a aprendre el llenguatge numèric de la comptabilitat per a poder assolir una feina normal, de vuit hores i ben pagada. Les altres setze hores del dia li permeten que de quan es diverteixi escrivint versos o prosa. Amb això ha guanyat algun premi al concurs literari de Falset i als Jocs Florals de Torroja.

En l'actualitat continua vivint a Falset, tot i que ha canviat de barri, és casat i té dos filles

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar