bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Frederic Cortés Cortés

Frederic Cortés i Cortés va néixer el 23 de desembre del 1960 a Falset (Priorat), concretament a casa seva, al barri del Malanyet, ja que en aquells temps encara no era habitual parir als hospitals. Als quinze anys abandon? el futbol per a formar un grup musical que fos tant famós com els Beatles. No ho aconseguí, però aprengué a tocar la bateria i més endavant li serviria per a guanyar-se la vida. Descobrí la m? gia de les paraules quan estudi? literatura a batxillerat i llavors començ? a embrutar papers amb versos.

Arribat el moment de tocar de peus a terra curs? Magisteri (que en aquell precís moment acabaven de batejar com a Formació del Professorat) a Tarragona i, per primera vegada, començ? a introduir-se en la gram? tica de la llengua que parlava di? riament, amb la qual cosa aconseguí que els papers que embrutava estiguessin igual de bruts però en catal? . Posteriorment s'interess? pel llenguatge lògic de la inform? tica i el fet de programar li causava el mateix plaer que escriure versos.

Amb el llenguatge musical i el llenguatge lògic començ? a viure en una pluriocupació que no li acabava de solucionar les necessitats materials i, per tant, hagué d'afanyar-se a aprendre el llenguatge numèric de la comptabilitat per a poder assolir una feina normal, de vuit hores i ben pagada. Les altres setze hores del dia li permeten que de quan es diverteixi escrivint versos o prosa. Amb això ha guanyat algun premi al concurs literari de Falset i als Jocs Florals de Torroja.

En l'actualitat continua vivint a Falset, tot i que ha canviat de barri, és casat i té dos filles

17 de Junio de 2008
se ha unido a Bubok