bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

MARC FRANCO i MORAL

Quan sobre les petjades a la sorra els meus peus senten fred. Quan em mires i el meu cos és tot   calor. Quan estem sols i el nostre batec satura. Quan, junts, fas que em senti atrapat encadenat a tu. Quan el teu somriure de quinze anys til·lumina el rostre, i fa que no pugui veure cap altra llum que no sigui la de les teves faccions. Quan és el meu torn per acariciar-te i dir-te paraules tendres a cau dorella. Quan ens mirem i els nostres ulls es     creuen en un preciós joc de miralls. Quan no mimporten les veritats del món, tan sols tu. Quan, potser sí que mho imagino, però és quan sóc més feliç.

Llavors és quan començo a pensar en la sort que tinc. Quan aquests dotze pensaments suren en la meva consciència.

Llavors puc absorbir aquests pensaments, i tan sols cal que els escrigui per aconseguir dotze  pensaments a paper.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar