bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Pragma (Grec) Batxillerat + Quadern d'exercicis

de Fernando Estébanez García
  • Autor: Fernando Estébanez García
  • N° de páginas: 399
  • Tamaño: 260x210
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788476427569
  • Idioma: catalán
  • visitas: 0
Fonaments del m¨tode Pragma:a) Adaptaci³ al moment present: s'han tingut en compte les innovacions did ctiques i metodol²giques incorporades durant els ºltims anys a l'ensenyament de la nostra disciplina i a les d'assignatures afins, sobretot de l' rea ling¼­stica.b) Prioritat absoluta de l'ºs de la llengua sobre el coneixement de la gram tica. Es tracta d'un m¨tode no paradigm tic que intenta arribar al coneixement de la llengua a trav©s de la pr ctica constant de la mateixa, i no a partir d'unes teoritzacions gramaticals pr¨vies.c) s un m¨tode inductiu i actiu: el/l'estudiant, sota la direcci³|adre§a del professorat, analitzar  i estudiar  sobre el text les diversos fets ling¼­stics, que posteriorment sistematitzar . s, doncs, el propi alumnat el que "construeix" la gram tica.d) Freq¼¨ncia i rendibilitat: l'aprenentatge de la llengua es realitza tenint en compte la freq¼¨ncia dels diversos elements ling¼­stics. Es considera, per tant, prioritari l'aprenentatge d'aquelles formes o estructures que hi ha major probabilitat de trobar a qualsevol obra grega, i es posposa o rebutja el que ©s infreq¼ent i, per tant, poc rendible.e) Progressi³: la mat¨ria ©s organitzada d'una manera gradual i progressiva, de menor a major dificultat, segons els criteris que la nostra experi¨ncia ens ha suggerit.f) mplia selecci³ de texts: encara que es d³na prioritat a la prosa  tica cl ssica, tanmateix s'inclouen al nostre Manual texts de qualsevol autor i ¨poca, sempre que presentin un contingut interessant i una dificultat apropiada per a aquesta etapa inicial de l'estudi del grec.g) Texts originals i motivadors: es d³na prefer¨ncia als texts originals, si b© ha estat inevitable modificar lleugerament o adaptar, sobretot en els primers temes, alguns texts interessants que, de no ser retocats, haguessin plantejat excessives dificultats al nostre alumnat. D'altra banda, hem preferit les m ximes, an¨cdotes, hist²ries breus... als tradicionals texts b¨l·lics, f bules... que resulten poc motivadors per a joves de setze o disset anys.h) M¨tode exclusivament de llengua: es tracta d'un m¨tode de llengua, complementat amb els temes de cultura que exigeix el programa oficial. Encara que els fragments ofereixen nombrosos suggeriments per al comentari de mºltiples aspectes de la civilitzaci³ grega, tanmateix entenem que l'estudi de la cultura s'ha de fer d'una manera m©s profunda i sistem tica.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar