bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Comentari de texts

de Mª Josep Cuenca Ordinyana
  • Autor: Mª Josep Cuenca Ordinyana
  • N° de páginas: 144
  • Tamaño: 270x190
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788489663084
  • Idioma: catalán
  • visitas: 13
Comentari de texts ofereix una proposta radicalment nova en aquest camp. Fins ara les guies de comentari començaven amb una àrida i inacabable introducció teòrica i, com a afegit, duien uns texts que servien de model. El comentari s'havia convertit en la finalitat última de si mateix i, amb aquest egoisme del text, l'usuari, deixat de banda, ja en tenia prou per a desinteressar se. Comentari de texts fa reflexionar sobre els texts proposats, però, a més, invita a transformar los i capbussar se en l'aventura de crear-ne de nous.@@--@@A més, Comentari de texts redueix la teoria al mínim indispensable i l'administra en dosis digeribles que no sols acompanyen, sinó que parteixen del text mateix.@@--@@D'altra banda, les guies a l'ús hi solien sumar la monotonia textual: quasi sempre texts literaris (o, a tot estirar, periodístics) amb poques variacions. Comentari de texts practica una irisada i atractiva polifonia. I, així, ofereix la màxima varietat en tema (des de Julio Iglesias als tres porquets o el 23 F), en gènere (assaig, conte, anuncis publicitaris...), en registre (oral/escrit), en tipologia (descripció, narració, exposició, elaboració retòrica, argumentació i conversa) i, fins i tot, en variant dialectal (central, balear, valencià).@@--@@Comentari de texts va dirigit als alumnes de darrers cursos de batxillerat, en especial als que es preparen per accedir als estudis universitaris, i també als ja universitaris, sobretot de Filologia i Magisteri. S'hi ofereixen les eines teòriques i pràctiques necessàries per a aprendre a comentar qualsevol tipus de text, literari o no. La introducció general dóna les línies mestres amb que s'ha dissenyat el llibre i les guies per a treballar els texts. Tot seguit, es presenta el comentari de deu texts i se'n proposen per a comentar uns altres vint, la meitat dels quals van acompanyats d'una fitxa de comentari. L'agrupació en sis blocs -la descripció, la narració, l'exposició, l'elaboració retòrica, l'argumentació i la conversa- permet mostrar com es comenten diferents tipus de text.@@--@@En conjunt, és un llibre necessari, que omple un gran buit en el material didàctic. A més, com que s'ha concebut des de la perspectiva de l'estudiant, resulta fonamentalment pràctic, sense renunciar per això a la teoria que assegura que, ara sí, sabrem analitzar i comentar qualsevol tipus de text.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar