bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Literatura creativa

de Joaquim Espinós i Felipe
  • Autor: Joaquim Espinós i Felipe
  • N° de páginas: 88
  • Tamaño: 270x190
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788489663596
  • Idioma: catalán
  • visitas: 5
Des de sempre, hem estat partidaris que els alumnes participen activament, divertidament, del fascinant món de la literatura. I l’experiència ens ha demostrat que la millor manera d’interessar-los-hi és fent que la senten com una cosa pròxima, viva, capaç d’enriquir-los com a persones. Quina millor manera d’aproximar la literatura als joves que ensenyar-los a escriure, a donar forma a la seua imaginació, a expressar els seus sentiments, les seues cabòries? Literatura creativa, el llibre que teniu a les mans, és el resultat d’aquesta concepció de l’ensenyament. A partir de la metodologia del taller literari, els alumnes aprenen les tècniques pròpies de l’escriptura narrativa, i alhora, quasi sense adonar-se’n, milloren la seua competència lingüística i aprenen la història de la nostra literatura.@@--@@L’escriptura d’una narració, de la seua narració, exerceix de fil conductor i de nucli motivador de tot el curs. L’aprenentatge de la literatura i de la llengua esdevé un tot inseparable: l’alumne vol millorar el seu valencià perquè vol millorar la seua narració. I tot escrivint-la, actualitzarà la seua capacitat per a produir textos de tota mena, en tant que considerem la novel•la com un macrotext o “text de textos”. En tant que reproductora de la realitat, hi caben tots tipus de discursos, a banda dels pròpiament narratius: argumentatius, explicatius, instructius, etc.@@--@@L’aprenentatge de les tècniques de la narració s’indueix de l’anàlisi de textos procedents, quasi en la seua totalitat, de la història de la literatura catalana, ordenats diacrònicament, sense perdre mai de vista la literatura universal. Així, la nostra literatura esdevé, com indica el títol, creativa, en tant que incitadora a la creació de noves obres. Primer es parteix dels orígens mítics de la literatura per a il•lustrar els temes i arguments universals; després seran sobretot els textos medievals els que els introduiran en l’ambientació i els personatges de la narració. Per últim, seran els textos contemporanis els que iniciaran l’alumne en el narrador, la trama, el ritme narratiu i l’estil.@@--@@A l’hora de seleccionar els textos, hem procurat equilibrar la seua procedència geogràfica, donant especial importància als autors valencians actuals. Valga com a aposta de futur en un gènere, com és el novel·lístic, fonamental per a la nostra normalitat cultural. Si al final hem despertat en l’alumne el plaer per la lectura dels nostres autors, i el desig d’emular-los, haurem aconseguit complidament el nostre objectiu.@@--@@Literatura creativa és un material concebut especialment per a Quart d’ESO o per a Primer de Batxillerat, que són els cursos en què la literatura rep un tractament preferencial. Voldríem pensar, tanmateix, que podria atraure a qualsevol persona interessada per l’escriptura narrativa.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar