bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Estimats Reis Mags. 35 jocs i joguines per recordar

de Ròmul Brotons
  • Autor: Ròmul Brotons
  • N° de páginas: 168
  • Tamaño: 230x150
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788472460898
  • Idioma: catalán
  • visitas: 24
Sabies que el Cine Nic, l’Exin Castillos o la Señorita Pepis són de procedència catalana? O que la Magia Borrás, un dels jocs més reconeguts i valorats, fou creada per una empresa de Calella (Maresme) el 1894? I que una dona, per demostrar que calia acabar amb el sistema de lloguer de terres perquè produïa l’enriquiment d’uns quants –els propietaris- i l’empobriment de la majoria –els llogaters-, va patentar un joc que acabaria sent el Monopoly? Aquests són alguns detalls dels 35 jocs i joguines que Ròmul Brotons ha recollit en el llibre "Estimats Reis Mags".Segons ell "poques coses hi ha tan evocadores com una carta als Reis Mags, l’inventari de somnis i il·lusions que els nens i nenes escriuen any rere any, confiats que la nit del 5 al 6 de gener s’esdevindrà el gran prodigi. Si, un cop adults, tinguéssim ocasió de rellegir aquelles cartes, descobriríem un aspecte de nosaltres mateixos que potser hem oblidat.Recordaríem per quines joguines sospiràvem, quines vam aconseguir i quines no vam arribar a tenir. O potser no ho hem oblidat mai. ?s sorprenent la capacitat que tenim de recordar les nostres joguines infantils, quan hem oblidat tants altres detalls, noms, indrets i situacions que, a primera vista, semblarien més importants. Les joguines, en definitiva, formen part de la nostra vida, ens mostren què volíem ser quan fóssim grans, quins anhels i quines aspiracions preteníem materialitzar a través d’aquests artefactes lúdics".A "Estimats Reis Mags", Ròmul Brotons ha triat trenta-cinc jocs i joguines, algunes de les més representatives dels darrers cent anys. Ha mirat de recollir de manera aproximadament igualitària les joguines que podrien ser catalogades dins les categories de nen (soldadet, Madelman...) i de nena (casa de nines, Nancy, Señorita Pepis...), encara que de vegades les fronteres són més difuses que no semblen. En tot cas, ha preferit decantar-se majoritàriament cap a les que no distingeixen entre sexes (bicicleta, io-io, Magia Borrás...) i ofereixen hores d’esbarjo i distracció tant als uns com a les altres. Com diu l’autor qui sap si, en acabar de llegir el llibre, agafareu un paper en blanc i escriureu una carta encapçalada amb les paraules Estimats Reis Mags... Si ho feu, esperem que no us portin carbó.Jocs i joguines incloses en el llibre:Barbie, bicicleta, casa de nines, cavall de cartró, Cine Nic, cotxe de pedals, cotxet de metall, Cub de Rubik, Exin Castillos, fireta, futbolí, Hula hoop, Io-io, joguina de llauna, Juegos Reunidos, Lego, Madelman, Magia Borrás, Meccano, Milloncete, Monopoly, Nancy, osset de peluix, patins de rodes, pistola de pistons, Playmobil, puzle, robot, Scalextric, Scrabble, Señorita Pepis, soldadet, tren elèctric, Trivial Pursuit, vídeojoc."Estimats Reis Mags" inclou, a cadascun dels capítols, imatges provinents, majoritàriament, d’anuncis de l’època publicats en diaris i revistes, tant nacionals com estrangers.Material gràfic:- 183 il·lustracions i fotografies
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar