bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Aula d'Ecologia

de Anna Àvila
  • Autor: Anna Àvila
  • N° de páginas: 88
  • Tamaño: 230x160
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788449026768
  • Idioma: catalán
  • visitas: 4
La col·laboració –iniciada el 1980– en el camp de l’ecologia urbana entre l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona ha donat, entre altres fruits, l’Aula Permanent d’Ecologia de la Ciutat, iniciada el 1996. L’Aula d’Ecologia té els seus orígens en el propòsit de consolidar un nucli de debat sobre la qüestió ambiental. Des de la seva creació, l’Aula d’Ecologia ha organitzat un cicle de conferències anuals i, des del cicle de 1997, els resums s’han publicat en volums d’aquesta mateixa sèrie. El present és el tretzè d’aquests volums, ja que una vegada es van publicar dos cicles en un sol volum. S’hi inclouen els resums del cicle de l’any 2010. Entre els temes tractats, hi predominen els que fan referència a la gestió ambiental, a la del territori, als problemes de la contaminació i de l’energia i als efectes del canvi global sobre els organismes. Sobre gestió ambiental i del territori, Genoveva Català va tractar el model català de residus; Anna Zahonero, el paisatge i l’ordenació territorial; i Josep Roca, el creixement urbà, sobretot a la costa catalana. El tema energètic va ser l’objecte de dues xerrades. Pedro Rodríguez va parlar de les noves tecnologies en energia eòlica i Albert Cuchí, de les possibilitats d’estalvi en la gestió dels edificis universitaris i similars. Sobre contaminació, també hi va haver dues conferències. Ricard Marí va ocupar-se de la dispersió de contaminants pels corrents marins superficials (fins a 150 m) i Miquel Porta, sobre la presència de contaminants en una mostra representativa de la població catalana. Els impactes del canvi global i els canvis en les espècies o grups d’organismes van ser tractats per tres ponents. Jordi Martínez-Vilalta va comentar el problema de les sequeres en relació amb el canvi climàtic. Constantí Stefanescu va discutir la resposta de les papallones a aquest canvi, i Carme Rosell va analitzar els canvis que s’estan produint en la demografia dels senglars. Com sol ser el cas a l’Aula Permanent d’Ecologia, l’espectre temàtic d’aquest cicle 2010 és ampli, encara que molts dels temes tenen relació directa amb processos lligats a l’explotació excessiva dels recursos i a la gestió d’aquests, entre els quals s’inclou el territori. Com sempre, en els resums, els lectors hi trobaran aportacions teòriques i exemples concrets, eines metodològiques, resultats de recerca de primera mà i propostes de futur. Tots els ponents va ser curosament seleccionats per la seva experiència directa sobre els temes tractats. Les sessions, un any més, es van veure enriquides pels debats, amb moltes contribucions per part dels assistents.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar