bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Cuina catalana de veritat

de Pere Sans Estrada
  • Autor: Pere Sans Estrada
  • N° de páginas: 258
  • Tamaño: 210x290
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788493556662
  • Idioma: catalán
  • visitas: 6
El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastrònoms catalans. En el seu pròleg, Vázquez Montalbáns’hi referia com un “llibre admirable que a mi m’hauria agradat escriure”. Però, per escriure’l, cal saber, sabers concrets i generals que al senyor Pere Sans li’n sobren i que té la generositat d’oferir-los al públic”.Cuina catalana de veritat és una revisió que amplia i actualitza l’obra del 1991. A banda d’un extens receptari que repassa les menges pròpies de la gastronomia catalana, en el llibre s’expliquen tota la resta de coneixements que cal posar en joc per dur a bon port l’elaboració de les receptes. Els mètodes de cocció, les mesures, la selecció dels ingredients, les salses, picades i acompanyaments bàsics... són alguns d’aquests elements que també entren en joc.Com el gaudi complet no pot acabar en la cuina sinó que necessàriament requereix la degustació, l’autor també ofereix els seus consells per al ritual de l’àpat i el maridatge dels plats. Tot plegat esdevé una exposició completa d’una cuina catalana que l’autor reivindica fermament en el capítol de conclusió.LA CUINA COM A ART I TRADICI? CULTURALTot país culturalment homogeni, presenta expressions molt diverses que abarquen àmbits notablement dispars dintre de les arts, el pensament i la forma mateixa de viure. ?s dins aquest context que Catalunya presenta una cuina pròpia, popular, amb una metodologia culinària específica, per a la realització d’un extens i variat receptari, a cops de molt remot origen.A més a més de treballar per a la recuperació de receptes antigues, també hem de recuperar uns mètodes de treball autòctons. ?s per això que hi insisteixo amb detall en un capítol sencer, que cal llegir amb atenció, perquè la realització cabal de les receptes depèn en gran part d’aquests coneixements.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar