bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'autodescripció en català

de Margarida Bassols
  • Autor: Margarida Bassols
  • N° de páginas: 170
  • Tamaño: 230x160
  • isbn: 9788449025976
  • Idioma: catalán
  • visitas: 4
L’accés als mitjans audiovisuals en les societats democràtiques respon al dret que tots els éssers humans tenim de compartir valors i continguts, perquè tan sols compartint ens podem arribar a sentir part d’un projecte comú.??Si el món s’encamina cap al veïnatge universal, és a dir, cap a un espai interdependent des del punt de vista cultural, econòmic i sociopolític, necessita que la difusió de la informació i l’entreteniment sigui immediata i accessible a tothom. En aquest sentit, la no-exclusió de cap col·lectiu per raons de sexe, raça, religió o discapacitat perceptiva és fonamental.??L’accessibilitat universal és, com diu la Llei 53/2003, la condició que han de complir els entorns, processos, béns, productes i serveis per arribar a ser comprensibles i utilitzables per totes les persones de manera autònoma i natural. En definitiva, doncs, la solució exigeix eliminar fronteres i barreres comunicatives de tota mena.??Tanmateix, en una societat en què cada vegada més els missatges arriben al ciutadà en format audiovisual, les persones amb algun grau de discapacitat visual es poden perdre una part molt important del coneixement compartit pel grup. ?s per això que és important dur a terme accions acadèmiques i institucionals que mirin de compensar aquest desequilibri.??L’obra que teniu a les mans va en aquesta direcció: pretén explicar què és l’audiodescripció, és a dir, els textos que es locuten inserits en els guions originals de les pel·lícules i sèries per tal de descriure amb paraules allò que hi mostren les imatges. A més, ofereix unes propostes lingüístiques per als professionals de l’audiodescripció en català. A hores d’ara, ja tenim moltes hores audiodescrites en aquesta llengua gràcies al servei d’audiodescripció de TVC, pioner en aquest sentit en l’àmbit de les televisions occidentals; però seria desitjable que altres mitjans i activitats culturals s’afegissin a aquesta iniciativa.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar