bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Tècniques d’anàlisi turística

de Germà Coenders Gallart
  • Autor: Germà Coenders Gallart
  • N° de páginas: 312
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788496742956
  • Idioma: catalán
  • visitas: 5
En aquest llibre es realitza una selecció de tècniques d'investigació turística habituals, actuals, i fàcils d'assimilar, i les exposa amb detall suficient perquè els estudiants les puguin aplicar autònomament i crítica. nL'elecció dedica una part important al mètode estadístic. Inclou estadística descriptiva i inferència estadística univariant i bivariant, per a variables numèriques i qualitatives. També inclou la descomposició de sèries temporals. Ara bé, l'estadística és només part d'un procés molt més ampli del disseny de la recerca, recollida de dades, anàlisi i interpretació. Els anglòfons usen l'expressió "garbage in garbage out" per dir que la mala qualitat de les dades sempre es contagia als resultats. Aquest llibre ensenya com obtenir dades de qualitat a través d'enquestes. nLa principal innovació dels autors és esquivar la complexitat matemàtica. Expliquen la inferència estadística substituint el raonament matemàtic per l'intuïtiu, i la probabilitat per la simulació. Això no vol dir que els autors tractin la inferència amb superficialitat. Al contrari, expliquen amb detall les condicions d'aplicació de cada tècnica, l'anàlisi exploratori per veure si aquestes condicions es compleixen, i ofereixen exemples d'aplicacions errònies i de què es pot concloure i de què no. El lector no només aprendrà a fer inferències sinó a llegir-les críticament.n Cada capítol inclou aplicacions amb SPSS, problemes resolts i problemes proposats. Els conceptes amb importància històrica inclouen notes explicant qui, quan, en quin context i amb quina finalitat els va proposar per primera vegada. n
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar