bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Infermeria i salut comunitària

de Dolors Juvinyà i Canal
  • Autor: Dolors Juvinyà i Canal
  • N° de páginas: 344
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788493434960
  • Idioma: español
  • visitas: 12
Aquest llibre és el resultat del postgrau “Infermeria en salut comunitària” organitzat per l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Girona. S’hi recullen, en quatre grans apartats, els aspectes que condicionen les actuacions necessàries en aquest àmbit i que són imprescindibles per implementar-les. nLa primera part del llibre, “Context polític, econòmic i administratiu de la salut comunitària”, analitza la definició dels sistemes de salut, les seves variants, i l’actual marc de la salut: quines són les normes i pautes que emmarquen aquesta activitat en la legalitat vigent. La segona part, “Metodologia en salut comunitària”, planteja la metodologia que cal utilitzar en el treball comunitari. nContextualitzar la intervenció comunitària des del punt de vista psicosocial esdevé del tot necessari per encarar la realitat social de les persones que configuren la nostra comunitat. Per altra banda, l’apartat dedicat al fet migratori posa de relleu la cura i el respecte amb què cal afrontar aquest problema.nFinalment, el quart apartat del llibre, “La infermeria i la intervenció comunitària”, ens situa en els instruments i actuacions necessaris per a aquest treball en l’àmbit comunitari. Comença amb un breu recorregut per l’evolució de la infermeria comunitària fins als nostres dies, descriu la provisió dels serveis de salut que hi ha a Catalunya, posa de manifest els diferents recursos assistencials, la importància de la seva coordinació, la de registrar totes les intervencions i la de l’educació per a la salut, tant a escala individual com de grup, en les diferents etapes del cicle vital. En aquest apartat es planteja també l’atenció d’infermeria en els domicilis. L’atenció compartida és exposada com a nova forma de treball.nTambé s’analitza l’atenció a grups específics o problemes de salut, com ara l’atenció als adolescents. Per altra banda, s’incorporen algunes reflexions sobre les relacions entre el gènere i la salut i es tracta la morbiditat diferencial en dones. S’introdueix també la qüestió de l’atenció als immigrants i unes consideracions respecte a l’atenció als problemes de salut mental, problemes amb un clara tendència a l’augment. Per finalitzar, s’exposen diferents aspectes relacionats amb la responsabilitat professional.n
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar