bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Cálcul d'una variable

de Antoni Magaña nieto
  • Autor: Antoni Magaña nieto
  • N° de páginas: 288
  • Tamaño: 246x189
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788498803655
  • Idioma: catalán
  • visitas: 22
Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per esdevenir un bon professional. La col·lecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns materials de conceptes bàsics de les matèries inicials d'enginyeria i d'arquitectura de la UPC.D'una manera dinàmica i entenedora, pretén fer progressar l'estudiant pas a pas en els coneixements bàsics de la matèria que s'imparteix al primer curs, amb un sistema progressiu de teoria, problemes i exercicis proposats.També vol ser un instrument valuós per a tots aquells alumnes que han oblidat o que no han assolit, per raó del camí curricular que han escollit, els coneixements conceptuals bàsics per comprendre i seguir el curs que inicien.Aquest llibre, fruit de la nostra experiència docent dels darrers anys, vol posar a l'abast de l'estudiantat de les assignatures Càlcul I i Càlcul Infinitesimal I de l'ETSEIAT un resum complet de la teoria que s'imparteix en ambdues assignatures. Aquest resum teòric és acompanyat d'una extensa col·lecció de problemes resolts, que creiem que poden ajudar la persona interessada a entendre millor i a consolidar els conceptes teòrics. Alhora, els problemes resolts es poden utilitzar com a model en el moment que l'alumnat hagi de solucionar altres problemes de forma autònoma. Per afavorir aquest aprenentatge autònom, s'ha inclòs un recull de problemes per resoldre (amb les seves solucions respectives).El llibre s'estructura en vuit capítols. Als sis primers, es tracten els temes clàssics d'un curs de càlcul d'una variable: (1) els nombres reals i complexos; (2) els conceptes bàsics de les funcions d'una variable real, com les operacions amb funcions o l'esbós de la gràfica d'una funció en coordenades polars; (3) el concepte de límit d'una funció en un punt, la noció de funció contínua i les seves propietats; (4) la derivació de funcions i les seves aplicacions; (5) la integral de Riemann per a funcions d'una variable, els mètodes per determinar primitives i les aplicacions de la integral al càlcul d'àrees planes, de volums de cossos de revolució i de volums de cossos de secció donada; (6) les successions i les sèries, començant pel principi d'inducció matemàtica i acabant amb les sèries de potències, tant reals com complexes, que seran d'utilitat en assignatures posteriors. El capítol 7 (Conceptes previs) no forma part estrictament del programa de les assignatures de càlcul que s'han mencionat anteriorment, sinó que inclou un breu resum de conceptes teòrics i pràctics que suposadament ja haurien d'haver estat explicats en assignatures prèvies (polinomis i equacions, geometria elemental, trigonometria plana i geometria analítica plana, derivades i integrals). Aquest capítol comença amb un test per mesurar els coneixements inicials de l'alumne o l'alumna. El capítol vuitè conté les solucions del test i de tots els problemes proposats al llarg del text. Al final, s'inclou un índex alfabètic per facilitar la localització dels conceptes.
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar