bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Una educació francesa

de Joan-Daniel Bezsonoff
  • Autor: Joan-Daniel Bezsonoff
  • N° de páginas: 184
  • Tamaño: 210x135
  • Formato: Libro
  • isbn: 9788488839367
  • Idioma: catalán
  • visitas: 1
Despr©s del gran ¨xit de cr­tica i lectors del llibre Una educaci³ francesa, L’Aven§ publica una segona edici³ del llibre, amb 10 nous relats in¨dits, que amplien el seu diccionari personal de joventut.En aquest llibre, pastat amb els seus records personals, l’autor ens conta la seva inf ncia i la seva formaci³ a l’escola francesa. A partir d’uns textos publicats a L’Aven§, ampliats i reelaborats, un Bezsonoff en plena maduresa liter ria ha reconstru¯t un itinerari alhora ­ntim i col•lectiu, que el porta per diverses ciutats franceses i que inclou una s¨rie de retrats entre amistosos i malenconiosos, com una passejada per un passat irrecuperable.TEXT DE LA CONTRACOBERTA“Una educaci³ francesa no ©s pas una autobiografia tot i que hi parli molt de mi mateix. Tampoc la consideri com un assaig etnol²gic on miri de descriure els costums, les olors, la bellesa d’un pa­s desaparegut. Gr cies a la professi³ de mon pare i a la meua, he viscut set vides com un gat rus. De nin, vaig esquiar als Alps, vaig c³rrer a la vora del Rin, em vaig amagar als soterranis dels afores de Par­s, vaig recollir petxines a les platges de la M nega, vaig con¨ixer l’embalsament d’una llengua a les costes de la Proven§a. En aquell temps antediluvians sense Internet ni m²bils, els trens trigaven quinze hores per unir Perpiny  a Par­s i calia esperar tres o quatre anys per tenir el tel¨fon a casa. Els cantants sabien cantar. Els actors pronunciaven admirablement el franc¨s. El cinema feia somniar. Els gendarmes us demanaven la documentaci³ amb la veu de Fernandel. Els cotxes tenien llums grocs, els carrers plaques blaves amb lletres blanques. Les vaques menjaven herba. La mainada creia en l’exist¨ncia del Pare No«l. Els carters passaven dos cops al dia. El president de la Repºblica editava antologies po¨tiques, i tots els catalans parlaven catal .”LA SEGONA EDICI AMPLIADAL’Alg¨ria francesa - L’angl¨s - El barracar – Biblioteques – Biologia – Brian§on - La vergonya del padr­ - La can§³ - Les cantarelles - El castell  - Els castells - El catal  -El cinemat²graf - Els diccionaris – Diaris - La dol§or de viure - Les meues escoles – Escoltisme – Espionatge – Festes - De philosophia – Fran§a - El franc¨s - Els franc²fons - Els gats - De Germania – Hist²ria – Jocs - La kh¢gne - De latina lingua - De libris - Les lleng¼es de Fran§a - Les maries - Les matem tiques - L’estiu a Mers – Migdia - Les minyones - Els ocells - L’opereta - L’ORTF - El perm­s de conduir - P©tain i De Gaulle - La pol­tica - De reditu - La religi³ - El roman¨s - El servei militar - Els supermercats – Tarasc³ - El teatre - El Tour – Valen§a - Retorn a taca
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar