bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'art de la felicitat

de Tenzin Gyatso
  • Autor: Tenzin Gyatso
  • N° de páginas: 256
  • Tamaño: 230x145
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788496521957
  • Idioma: catalán
  • visitas: 16
Una nota d'esperança en un món insatisfet i una guia espiritual per a milions de fidels seguidors.@@--@@El Dalai Lama i la clau de la felicitat.@@--@@Qui rebutjaria la possibilitat de passar una estona amb el Dalai Lama, líder espiritual del budisme tibetà i premi Nobel de la Pau, i tenir amb ell una conversa sobre temes vitals per a l'ésser humà? Parlar, per exemple, de la insatisfacció actual, del sofriment, de la resistència al dolor i la injustícia. En definitiva, de la recerca de la felicitat.@@--@@En aquest best-seller il·luminador, el Dalai Lama ens confia la seva filosofia de vida: una recepta per encarar les relacions humanes, la salut, la família, l'angoixa i els obstacles de cada dia.@@--@@A partir d'entrevistes amb el psiquiatre nord-americà Howard C. Cutler, històries i anèctodes, el lector gaudeix de la humil saviesa del Dalai Lama i assisteix a un interessant encontre entre el budisme, la raó occidental, la psicologia moderna i la filosofia clàssica. @@--@@Al principi d'aquest llibre, una font d'inspiració i suport per a milions de lectors d'arreu del món, el Dalai Lama fa una afirmació senzilla però sorprenent: la felicitat és un dret que tenim com a humans. Malgrat els obstacles i els reptes, la felicitat genuïna encara és possible. I què podem fer per aconseguir-la? El Dalai Lama proposa defugir la tendència occidental que busca el plaer immediat, inestable i temporal.@@--@@El que cal és educar la nostra ment perquè la felicitat ve determinada sobretot per la nostra actitud, i alhora, cultivar un ingredient essencial: la voluntat de fer el bé. Juntament amb la tolerància, la paciència i la humilitat. En resum, el Dalai Lama ens proposa una recepta, apta per a tots elspúblics, per encarar amb èxit els inevitables contratemps de la vida quotidiana. @@--@@'Darrere de tots els mètodes del Dalai Lama hi ha un substrat de conviccions bàsiques: la convicció de la dolçor i la bondat fonamental detots els éssers humans, la convicció del valor de la compassió, la convicció que existeix una actitud d'amabilitat i un sentit de comunitat entre totes les criatures vives.' [Howard C. Cutler]@@--@@Traducció d'Irma Triginé i Laura Subirats@@--@@@@--@@Dalai Lama (Tenzin Gyatso)@@--@@Tenzin Gyatso neix el 1935 al Tibet. Monjo budista tibetà, és proclamat 14è Dalai Lama, el líder espiritual i també polític del poble tibetà, el 1950. Es veu forçat a viure a l'exili a l'?ndia després de l'ocupació xinesa del Tibet. Rep el premi Nobel de la Pau el 1989. ?s el primer líder tibetà que ha viatjat a Occident per difondre el missatge budista.@@--@@@@--@@Howard C. Cutler@@--@@Diplomat en psiquiatria i neurologia, coneix el Dalai Lama el 1982 durant una visita a l'?ndia gràcies a una beca per estudiar la medicina tibetana. Actualment té una consulta privada a Phoenix, Arizona (EUA).@@--@@@@--@@Web del Dalai Lama@@--@@@@--@@Web sobre L'art de la felicitat @@--@@@@--@@
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar
Proyecto parental, gestación y sentido de vida
Proyecto parental, gestación y sentido de vida
Este es un libro de instrucciones para la vida con el que puedes conocer los programas que dirigen tu existencia. Los acontecimientos que [...] Ver libro
1 libro comprado
desde MURCIA