bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'Acció Humana

de Ludwig Von Mises
  • Autor: Ludwig Von Mises
  • N° de páginas: 1520
  • Tamaño: 235x150
  • Formato: Paperback / softback
  • isbn: 9788466411813
  • Idioma: catalán
  • visitas: 8
Ludwig von Mises va ser l'exponent més destacat de l'Escola Austríaca d'economia durant la major part del segle XX. Encara que els seus plantejaments van quedar, en termes generals, fora del corrent principal del pensament econòmic, sempre ha estat considerat un economista altament respectable i erudit. Va escriure vint-i-cinc llibres i centenars d'articles sobre l'acció humana, els mercats lliures i l'economia política.A L'acció humana, Mises presenta els complexos fenòmens del mercat com "els resultats d'innombrables accions, eleccions i preferències conscients i intencionades dels individus, cadascun dels quals, sota determinades circumstàncies, intenta, en la major mesura possible, assolir diferents objectius i desitjos i evitar conseqüències no volgudes", afirma Bettina Bien Greaves al pròleg a l'edició anglesa de l'obra. Aquestes eleccions individuals són els reguladors últims del mercat i determinen tant l'oferta i la demanda com els preus i els guanys i les pèrdues. Encara que els governs puguin tractar de fixar els preus, l'última paraula la tenen les accions individuals a través dels seus esforços competitius per aconseguir diners i béns i serveis. Així, Mises presenta l'economia com a part d'una més àmplia ciència de l'acció humana que ha descobert la regularitat en la seqüència i la interdependència dels fenòmens del mercat.Mises defensa la seva ciència tant de les crítiques metodològiques procedents de les ciències "dures" com de les crítiques ideològiques dels defensors del marxisme i del socialisme. Afirma que l'espectacular progrés de la tecnologia i el consegüent increment de la riquesa i el benestar generals dels últims dos segles són el resultat directe de les polítiques liberals basades en els ensenyaments econòmics del lliure mercat. A més, Mises declara la futilitat i el caràcter contraproduent dels intents del govern d'igualar les circumstàncies de la gent: "els homes neixen desiguals, i és precisament aquesta desigualtat allò que alimenta la cooperació social i la civilització".Com a investigadora i membre del patronat de la Foundation for Economic Education, Bettina Bien Greaves ha estat professora i ha escrit extensament sobre diversos temes relacionats amb l'economia de lliure mercat. Els seus articles han aparegut a revistes científiques com Human Events, Reason i The Freeman: Ideas on Liberty. Alumna de Mises, Greaves és especialista en l'obra de Mises en particular i en L'Escola Austríaca d'economia en general. Ha traduït diverses monografies de Mises, ha compilat una bibliografia comentada de la seva obra i ha dirigit l'edició de diferents col·leccions d'articles de Mises i d'altres membres de l'Escola Austríaca. 
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar