bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

LA FABULOSA LLEGENDA DEL REI ARTÚS

de FRANCESC ROVIRA I JARQUÈ
  • Autor: FRANCESC ROVIRA I JARQUÈ
  • N° de páginas: 136
  • Tamaño: 300x230
  • Formato: Tapa dura
  • isbn: 9788423689910
  • Idioma: catalán
  • visitas: 12
Espera’t. Sí, tu, espera’t. Qui ets? Pots llegir aquesta història? Ets de cor noble i generós? A les teves mans no hi tens un llibre, sinó EL LLIBRE. Als teus ulls no hi nien lletres, sinó estrelles i llums màgiques. En el teu esperit, només hi pot haver pau i amor. ?s l’única manera d’endinsar-te en aquesta història. Només els qui mereixen aquest privilegi hi tenen dret. Si tu ets així, endavant. Altrament, no continuïs. Et deus preguntar qui sóc jo per parlar-te així. I és just que t’ho digui. El meu nom és Merlí. Diuen que sóc mag. Però la meva veritable màgia és conèixer l’ànima humana. Una cosa gens senzilla. Jo puc navegar per totes les ànimes de tots els qui he conegut, conec… o coneixeré. Com tu, si llegeixes això. Va passar en un temps del qual amb prou feines existeixen dades. S’han perdut amb els anys, devorades per la bogeria humana, la rapidesa i el vertigen que ens condueixen sempre cap al futur del qual és impossible escapar. Et parlo d’una època passada, tan remota com t’imaginis, però també tan propera com desitgis, perquè les grans llegendes, al capdavall, no tenen edat. Va ser un temps de lluites i conquestes, quan el món es forjava amb tenacitat i coratge. Va ser un temps d’elfs i dracs, però de debò, abans que s’extingissin. Va ser un temps de princeses autèntiques i cavallers tocats per l’halo de la gallardia. Si has arribat fins aquí, sé que ja no deixaràs de llegir, ni et faràs enrere, no tremolaràs per la por. Endevino en tu un cor generós. Et sento el pols accelerat. Percebo el vertigen que ja et domina. Això és bo. Aquesta és la clau. No es pot llegir EL LLIBRE sense formar-ne part. Aguanta, doncs, la respiració. Ets a punt d’endinsar-te en un món únic del qual ja no podràs escapar.
...[Leer más]
ESTE LIBRO NO SE ENCUENTRA DISPONIBLE. PUEDES VER MÁS ABAJO OTROS LIBROS DE TEMÁTICA SIMILAR QUE PUEDEN INTERESARTE.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar