bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Foro para escritores de Bubok

Para participar en los foros de Bubok es imprescindible aceptar y seguir unas normas de conducta básicas. Puedes consultar estas normas aquí
X
jaumemoreso
Mensajes: 947
Fecha de ingreso: 9 de Abril de 2009

LITERATURA CATALANA I EN CATALÀ

30 de Abril de 2009 a las 18:41
Obro aquest fil per a poder reunir-nos aquí els escriptors i escriptores catalanes i presentar les nostres obres. Que d´aquesta manera la publicació literària catalana de Bubok pugui tenir una presència i un col·loqui. Això tansols és un començament, potser més endavant entre els catalans i catalanes poguem fer més coses.
Vull deixar clar que no prohibim la participació de ningú. Gallecs, castellans, bascos, etc; qualsevol persona és benviguda parli la llengua que parli. Això sí, aquest espai és únicament per LITERATURA CATALANA I EN CATALÀ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abro este hilo para poder reunirnos aquí los escritores y escritoras catalanas y presentar nuestras obras. Que de esta forma la publicación literaria catalana de Bubok pueda tener una presencia y un coloquio. Esto solo es un comiendo, quizá más adelante entre los catalanes y catalanas podamos hacer más cosas.
Quiero dejar claro que no prohibimos la participación de nadie. Gallegos, castellanos, vascos, etc; cualquier persona es bienvenida hable la lengua que hable. Pero eso sí, este espacio es únicamente para la LITERATURA CATALANA Y EN CATALÁN.
Espero que sea respetado.
jaumemoreso
Mensajes: 947
Fecha de ingreso: 9 de Abril de 2009
 • CITAR
 • 30 de Abril de 2009 a las 18:52
Aquí, un enllaç directe a tota la literatura en català que hi ha a Bubok:

LITERATURA CATALANA

https://www.bubok.es/tienda/libros_idiomas/catalan
------------------------------------------------------------------------------------------------
Penso que seria interessant que els autors que vinguin per aquí exposin les seves obres amb una breu ressenya. I si ho trobessin interessant obrir més fils amb opinions, discussions, etc.
Més endavant, si això funciona, podríem parlar amb Bubok per a que ens obrís un apartat dins de COMUNITAT, que es podria anomenar LITERATURA CATALANA i que d´aquesta manera formaria el quart apartat existent, juntament amb PROMOCIONAR LIBROS, GENERAL y CONCURSO.
jaumemoreso
Mensajes: 947
Fecha de ingreso: 9 de Abril de 2009
 • CITAR
 • 30 de Abril de 2009 a las 18:52
Trenco el gel per presentar les meves obres que tinc penjades al meu perfil:

http://jaumemoreso.bubok.com/

ESTIMADA MONTSE: Un llibre de poesia amorosa, profundament intimista.

JÈNOVA: LA CALAMITAT QUE VA CAURE DEL CEL: Novel·la de ciència ficció pseudo-apocalíptica que mentres avança i es desenvolupa es va enfosquint i tornant en una història obscura lovecraftiana de terror y horrors inimaginables.
alterego
Mensajes: 288
Fecha de ingreso: 13 de Enero de 2009
 • CITAR
 • 1 de Mayo de 2009 a las 14:03
Afegeixo la meva novel·la Sang! a aquest llistat:

http://www.bubok.com/libros/6405/Sang

Per comentar-la crec que el millor és la sinopsi (si se li pot dir així) que hi ha a la pàgina, així com les opinions que alguns lectors han deixat.

Una abraçada,

Xavi
rosaspage
Mensajes: 196
Fecha de ingreso: 16 de Abril de 2008
 • CITAR
 • 1 de Mayo de 2009 a las 15:55
També aporto el meu granet de sorra en aquest post per a presentar obres en Català incloses a Bubok.

En concret el que faig en Català no es literatura sinó còmic, un art que també utilitza com a suport el format llibre.

Si voleu informació sobre "Els avatars de la Rosa", el primer volum amb historietes d'aquest personatge, per favor feu click (o copieu al vostre navegador) l'enllaç següent: http://www.bubok.es/libro/detalles/7518/Els-avatars-de-la-Rosa

Ja sigui llegint el còmic de la vista prèvia com adquirint un exemplar espero que us agradi la Rosa i el seu món, alhora que també agrairia comentaris que em permetran continuar millorant.

Gracies per anticipat.

Rosaspage.com

alterego
Mensajes: 288
Fecha de ingreso: 13 de Enero de 2009
 • CITAR
 • 13 de Agosto de 2009 a las 17:26
Recupero aquest fil per demanar si algú em pot recomanar un llibre d'aquesta casa escrit en català i que us hagi agradat. Així també reanimem una mica el tema per comentar les obres que hàgim escrit i/o llegit darrerament.

Una abraçada,

Xavi
arteaga
arteaga
Mensajes: 38
Fecha de ingreso: 19 de Junio de 2009
 • CITAR
 • 14 de Agosto de 2009 a las 13:50
cita de alterego Afegeixo la meva novel·la Sang! a aquest llistat:

http://www.bubok.com/libros/6405/Sang

Per comentar-la crec que el millor és la sinopsi (si se li pot dir així) que hi ha a la pàgina, així com les opinions que alguns lectors han deixat.

Una abraçada,

Xavi
Efectivamente, el catalán tiene su propia identidad y debe tener su hueco específico en cualquier lugar de publicación. Pese a que yo soy castellano y solamente entiendo el catalán, pero no lo hablo ni lo escribo (me temo que lo chapurreo fatal, por eso estoy escribiendo esto en castellano), no entiendo cómo en muchos sitios se hacen las distinciones: "Inglés, Francés, Alemán, Italiano, Español y otras lenguas..." o en el mejor de los casos se mete dentro de "Otras lenguas" en general.
En LibroVirtual.org he publicado Sang! y no he hecho distinción alguna, como no lo he hecho con el inglés o el portugués, y me encantaría tener muchas más obras en catalán, en gallego, o en la lengua que sea.
La literatura es literatura y como tal es arte, y la lengua en que se escribe es el medio para alcanzar esa categoría.

Así que si os queréis animar a publicar vuestras obras en catalán en LibroVirtual.org, estaré encantado de añadirlas al índice.
Si en un momento dado alcanzamos un número suficiente de ellas prepararé, además de la ordenación de obras por géneros, temas y autores actual, otra por lenguas.
Me callo ya, solamente quería dar mi opinión y apoyo.
Un saludo!
mireiadeno
Mensajes: 8
Fecha de ingreso: 25 de Diciembre de 2009
 • CITAR
 • 5 de Marzo de 2010 a las 17:59

M'alegra veure que hi ha altre gent que escriu en català a bubok, estava una mica preocupada. En breu segurament pujaré la novel·la Fred i Boira.

De moment només he publicat un conte que es pot baixar gratuitament.

Ja estic xafardejant per la biblioteca els vostres llibres.

alterego
Mensajes: 288
Fecha de ingreso: 13 de Enero de 2009
 • CITAR
 • 5 de Marzo de 2010 a las 18:57
Benvinguda!

M'alegra veure missatges nous en aquest fil. :)

Per altra banda aprofito per dir que he posat el meu segon llibre "Tríptic" en descàrrega gratuïta.

Respecte al que comenta Arteaga, he de dir que en aquest sentit és un goig, Sang! es va incloure en la seva web sense cap tipus de distinció ni discriminació, tot el contrari, així que aprofito per animar-vos a que també hi afegiu les vostres obres.

Una abraçada,

X
arimarmes
arimarmes
Mensajes: 1
Fecha de ingreso: 20 de Enero de 2010
 • CITAR
 • 25 de Abril de 2012 a las 8:51

És una satisfacció veure que la literatura catalana també té un espai a Bubok i que cada cop som més els que ens animem a publicar en la nostra llengua. Una bona iniciativa.

Aquí us deixo l’enllaç del meu perfil amb les meves obres:

jpiqueras
Mensajes: 2.807
Fecha de ingreso: 9 de Julio de 2009
 • CITAR
 • 25 de Abril de 2012 a las 11:16
La literatura catalana i, també, la literatura en català, poden tenir un lloc a Bubok. Però, i això és el més important, el tenen al mon de la literatura universal. Els que tenim la fortuna de gaudir d’un bilingüisme actiu podem tenir el plaer de llegir en versió original tant les obres en llengua catalana com en llengua castellana. Per exemple, no he comprat pas els llibres d’en Ruiz Zafón  traduïts al català. Els he comprat i llegit en castellà. En canvi cada vegada més compro la versió catalana d’obres estrangeres. He llegit varies del Dan Brown traduïdes al català. Fa uns anys, per la diada de Sant Jordi em vaig comprar un llibre alemany traduït al català, “Tan lluny com els peus em portin”. Em va agradar molt. Enguany he comprat un llibre en castellà. La segona de les tres novel·les de Ruiz Zafón sobre l’univers del cementiri dels llibres oblidats: “El juego del ángel”.

Sobre aquest topic recordo que una bubokera absent els darrers temps dels fores, va enviar un relat al concurs escrit en català i el va acompanyar de la versió castellana, crec recordar. Us parlo de Wiskott, és clar.
estrellafugaz
Mensajes: 746
Fecha de ingreso: 18 de Julio de 2008
 • CITAR
 • 25 de Abril de 2012 a las 12:24
I jo que esteia convençut de que la literatura catalana en català s'acabava amb el rector de Vallfogona...
lluisdetaradell
Mensajes: 1
Fecha de ingreso: 7 de Octubre de 2008
 • CITAR
 • 25 de Abril de 2012 a las 12:44
El dia de Sant Jordi he presentat el meu projecte a Bubok amb una proposta ben variada (6 col·leccions diferents).

És a

La simplicidad del primer millón

La simplicidad del primer millón
A lo largo de 46 capítulos, Aitor Zárate nos descubre lo alejado o cerca que estamos de conocer como funciona el mundo del dinero. Nos propone ganar nuestro "Primer Millón" y nos muestra tanto las claves para conseguirlo, como soluciones para no caer en las trampas que "El Sistema" pone en nuestro camino. La Simplicidad del [...] Ver libro

Autor: aitorzarate

   

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar