bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

El PAI del Solsonès. Volum 1.

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Associació l'Arada
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 113
  • Tamaño: 170x235
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
Ver ficha técnica completa

El Pla d’Acció Integral del Solsonès (d’ara en endavant PAI) és un recull dels resultats d’un any de treball conjunt entre l’Associació l’Arada i les persones, entitats i institucions que habiten i donen vida a la comarca del Solsonès.: El projecte ESPAIS.

El PAI no és una carta de favors, sinó un compromís que adquireixen tant la ciutadania com els poders establerts. És un pacte de corresponsabilitat on cadascú aporta el que sap i pot, i on el conjunt rep solució a les seves principals necessitats.


Tant aquest document com l'esforç de tots aquells que han participat en el projecte ESPAIS,perdent sentit si la reflexió i la proposta no esdevenen en ACCIÓ. Entenem que un món rural més viu no és possible sense l'acció social col·lectiva.  És amb aquest objectiu que el PAI es presenta a mode de manual, de manera que tota aquella persona que ho desitji, pugui fer realitat les accions que més li motivin. Amb aquestes mateixes pretensions des de l'Associació l'Arada s'ha tirat endavant el Projecte ACTUA: la implementació participativa del PAI del Solsonès.

El PAI del Solsonès recull una síntesi del procés participatiu ESPAIS (Volum 1), prop de 200 accions de desenvolupament local (Volum II) i ja fora del procés participatiu, una diagnosi actualitzada de la comarca del Solsonès (Volum III).
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro