bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Guia d'entitats del Solsonès

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Associació l'Arada
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 268
  • Tamaño: 170x235
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • Descargas: 1
Ver ficha técnica completa

Si l’associacionisme és de per si determinant en el devenir de les comunitats i territoris, aquest és especialment important en un territori com el Solsonès. La baixa densitat de població i les mancances associades a l’àmbit rural doten a l’associacionisme d’una importància cabdal per a la cohesió i dinamització social, i també per a la oferta de serveis a la població. Així ho demostra la mateixa realitat social de la comarca, ja que el Solsonès compta amb una gran diversitat i nombre d’entitats associatives (més de 150 per una població del voltant de 13.000 habitants). Però malgrat la importància que com a recurs és en si mateix, l’associacionisme de la comarca del Solsonès topa amb mancances importants, moltes d’elles relacionades amb la divulgació i coordinació entre entitats.

Aquesta Guia pretén ser una ajuda en la dinamització i enfortiment de les dinàmiques associatives a la comarca del Solsonès. Juntament amb la creació del portal electrònic Solsonesviu.info (on també podeu consultar les dades incloses a la Guia), aquesta publicació té per objectiu aportar una eina informativa, bàsica i eficaç, que sigui d’ajuda per a entitats i persones que, sense estar associades, vulguin conèixer més d’aprop la realitat associativa de la comarca del Solsonès.

Visita també

www.SOLSONESVIU.info

Projecte Finançat per La Secretaria d’Acció Ciutadana

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro