bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

El Setè Emissari

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Carles Casadó
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 148
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
Ver ficha técnica completa
A la Florència de la segona meitat del segle XVII es gesta una gran trama internacional per canviar el decurs de la història. Francesco Vasari forja un ambiciós pla que no agrada als governants ni a l'església.
Uns anys després, l'esperit aventurer de dos joves amics els durà a enrolar-se en un vaixell que els canviarà el rumb de les seves vides. Un viatge emocionant, exòtic i alliçonador els convertirà en personatges reconeguts i respectats arreu.
Casualment, un fet extraordinari uneix les dues històries.

Teniu a les mans un relat àgil i apassionant de gran bellesa filosòfica, ple d'intriga i emoció en el que no hi falten les pinzellades d'humor. És per això que El setè emissari aconsegueix implicar el lector des del començament fins al sorprenent desenllaç final.
1 comentario sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
25 de Marzo de 2011 por criticon
El llibre és una muntanya rusa on hi passen un munt de coses i esperava, esperava no sé ben bé el què... hi ho he trobat al final. Quin final! M'ha agradat, un bon final, un final no esperat i molt profund. Bona sensació final però se m'ha fet curt, m'he quedat amb les ganes de més.
També m'han agradat molt els petits consells que hi ha durant la història, les petites moralitats que apareixen en el transcurs de la trama, m'han fet pensar i encaixen molt bé amb els fets que passen a la tripulació. I quina tripulació! els personatges me'ls he acabat fet meus, com si els tingués molt aprop. Me'ls imaginava. El què no m'he sabut imaginar era el vaixell, potser es dóna més importància al factor humà que no pas l'ambiental, és clar, però el vaixell i el mar...hi he pensat poc en ells mentre llegia el llibre.M'ha faltat potser, una historieta d'amor, la dona pirata s'enamora i crec que en parles poc. Per mi el llibre traspua sentiments de lleialtat, respecte, honestedat, tolerància, empatia, estima, companyerisme, a saber valorar les petites coses, a saber lluitar per allò just, a saber trobar un equilibri i sobretot a saber trobar el bé comú per tots, allò beneficiós per tota la comunitat, que tot això és formidable i és el que ens falta en aquesta societat que vivim. Recomano aquesta lectura per tots els públics, per passar una molt bona estona i enriquir-nos personalment.