bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

EL PLA DE LES ÀNIMES

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: JOAN MARTÍ
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 195
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • ISBN Libro en papel: 978-84-686-1584-4
Ver ficha técnica completa
Al port d'Empurión uns homes ibers desembarquen amb un llibre d'origen desconegut que ja havia estat en poder dels egipcis i, posteriorment dels grecs.

Quatre segles després el llibre és desitjat per l'exèrcit romà i, l'any 2009, torna a sortir a la llum, essent l'objectiu d'una influent secta que el vol per recuperar el prestigi i la credibilitat perduda els darrers anys, envers els seus associats.

Uns estudiants d'arqueologia, fent pràctiques a les ruïnes de l'antic poblat iber de la Torre Roja, es veuran involucrats en la trama i, amb ells, ens mourem per uns bonics indrets del Vallès.
2 Comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
22 de Abril de 2013 por ear
El Pla de les Ànimes ha estat per a mi una novel•la molt interessant. El clima que es va creant al llarg de l'obra porta a fer més intens el moment final d’intriga i espera del desenllaç. En els darrers capítols un es veu forçat a no deixar el llibre, es fa necessari saber quin és el desenllaç de la persecució.
La descripció dels personatges l'he trobada feta amb molta precisió, te’ls fas com de casa uns i et creen rebuig uns altres.
Per quan la següent novel•la?
9 de Noviembre de 2012 por francescrodri
Novela excelent per la seva posada en escena, llocs, situacions i personatges complementen una trama sencilla pero molt be argumentada. Le llegit amb molt poc temps i es el llibre que tens que tornar a llegir-ho dintre de sis mesos, et queda aquest regust de autenticitat dintre una novela de ficció. Encara m´agradat molt mes al coneixer el autor, alguns dels indrets lo que fa que t´identifiquis molt amb la seva trama. Felicitats i endevant.
Otros libros que pueden interesarte

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.