bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Amor, hem de parlar

Impuestos y envío no incluidos
EUR 12
Cantidad
+
 • Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
 • Pídelo ahora y págalo contra reembolso
 • Pagos habilitados: tarjeta, transferencia, paypal y giro postal
Añadir a la cesta
Comprar ya
detalles del producto:
 • Autor: Pere Costa Pagès
 • Estado: Público
 • N° de páginas: 179
 • Tamaño: 150x210
 • Interior: Blanco y negro
 • Maquetación: Pegado
 • Acabado portada: Brillo
 • Vendidos: 154

Amor, hem de parlar és un recull de vint-i-cinc contes que tenen com a fil conductor les relacions humanes. Les narracions són escenes quotidianes en les quals es barregen estrelles de la música o el cinema com Robert Redford, Richrad Gere, Harrison Ford, Sylvester Stallone, Wynona Ryder, Shakira, Mick Jagger o Keith Richards amb personatges normals i corrents que cada dia ens creuem pel carrer i als quals sovint no prestem atenció com la Laura Tutusaus, la Mònica Graziani, en Sadurní Rifé o l’anònima noia del paraigua taronja. Les relacions de parella, en totes les seves vessants, ocupen bona part dels textos però també hi podem trobar relacions entre mestres i alumnes, entre companys de feina, companys d’habitació en un hospital, entre germans, amics, coneguts i saludats, entre el client d’un supermercat i la caixera que sempre l’atén, entre l’editor i l’escriptor i entre sogres i gendres. Tot hi cap però amb un denominador comú: malgrat que els homínids fa segles que intentem relacionar-nos, malgrat que cada generació es pot emmirallar en les anteriors o en els seus coetanis, seguim tenint poca traça a l’hora d’entendre’ns i, en canvi, una facilitat increïble a l’hora d’espatllar-ho tot i fer-ne miques fins al punt que la reconciliació es fa impossible.

El to dels contes no sempre és el mateix però la majoria s’afronten amb sentit de l’humor, ironia i certes dosis de frivolitat. Si és que n’hi ha, cosa que no sempre succeeix o almenys l’autor no sempre té la voluntat que sigui així, cal buscar el missatge entre línies i, enmig de situacions còmiques i, a vegades, desconcertants, s’hi amaguen petits esquitxos literaris que conviden a la reflexió, ni que sigui perquè el lector es pot veure retratat en algun dels personatges que protagonitzen les històries. En un altre bloc de textos, el to es torna seriós i reflexiu. No hi ha lloc per al sentit de l’humor però sí per a la poca traça abans esmentada que els humans tenim quan ens relacionem. Són contes que obren la porta als maltractaments o a la decadència de certs éssers que, sota una aparença normal, amaguen intencions perverses o pateixen un procés de degeneració moral que els condueix a actuar fora dels límits que una societat amb sentit comú hauria de permetre.

No hi ha cap tret autobiogràfic en els vint-i-cinc contes que formen aquest volum però sí que és veritat que l’autor ha estat molt a l’aguait del seu entorn immediat, principal font d’inspiració d’aquest recull. Personatges coneguts i desconeguts que habiten en el seu paisatge habitual, les seves anades i vingudes, les circumstàncies que els envolten, sobretot les més anecdòtiques o surrealistes, han estat font d’inspiració per a la majoria d’aquests relats curts. L’expressió que dóna títol al recull, tan utilitzada en la vida real com en el cinema, convida a sentir males notícies o ens permet intuir que les coses no van tan bé com ens pensàvem. No sempre és així. Amor, hem de parlar té moltes sorpreses reservades als seus lectors.

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar