bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Els Hitites. Llibre primer. PITKHANA. Primera part: LA REMOR DE LES MUNTANYES

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: J.Llorca
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 218
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • ISBN eBook en PDF: 978-84-616-3910-6
  • Descargas: 29
Ver ficha técnica completa

En una terra esquitxada de ciutats i pobles constantment enfrontats entre ells, les ànsies i desigs d’una persona, Pitkhana, troben el camp adobat per encetar un camí que, contra tot pronòstic, durà la seva gent a esdevenir dominadora de la major part de l’Anatòlia central.

                Tal empresa només aconseguirà reeixir, i no pas sense entrebancs, gràcies a la inestimable col·laboració d’un valerós i decidit, per bé que poc nombrós, grup d’amics de lleialtat inesquinçable que, superant tant la tenaç oposició dels vells i coneguts enemics, com la d’altres de nous i inesperats, ja siguin veïns o forasters, recolzaran i compartiran els somnis de Pitkhana, a qui no deixaran mai de fer costat fins culminar en la fundació del primer estat Hitita, fent entrar d’aquesta manera aquest sorprenent poble en la història dels grans imperis de l’antigor.

                Tots plegats s’adonaran però, que, per més batalles de resultat incert i vessaments de sang que impliqui la conquesta del poder, més difícil encara serà mantenir-lo i administrar-lo, tot bregant enmig de la teranyina d’interessos dels poderosos, per tal d’assolir el tant desitjat benestar i la tant anhelada prosperitat.

La pau, malauradament per alguns, sortosament per d’altres, és quelcom que no te cabuda en el convuls món que els toca viure a Pitkhana i els seus.   

...[Leer más]
1 comentario sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
2 de Mayo de 2012 por Cavorca
Excel·lent llibre, bona narrativa, trama ficticia basada en una época historica concreta.
Un autor desconegut peró que promet, a mi me ha agradat aquest primer llibre o volum. Espero començar el segón aviat.