bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

les urbaLiades

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Xevi Xoll
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 164
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
Ver ficha técnica completa

Sense aquella carpeta amb gomes de color blau trobada en una socarrimada cafeteria, mai hagués publicat Paraula de Vàndal 1987-1993. I, si mai hagués publicat Paraula de Vàndal, possiblement no hagués rebut la visita d’en Iu Murallis a casa.

Em dic Xavier Xoll, però la gent que em coneix em diu Xevi. Sóc etimòleg i estic a l’atur: la meva feina i cada cop la de més gent. I, com que no trobo una ocupació, utilitzo la meva vocació per recuperar, reciclar, restaurar i aclarir uns papers que van ser escrits per un xaval que es va suïcidar amb vint-i-tres anyets. Era l’any 1993 i, des del cul de barri on era, va passar olímpicament de l’il·lusionisme olímpic, per viure en una realitat paral·lela, una realitat paral·lela que, paraula d’etimòleg, potser ens resulta massa actual.

Xevi Xoll, etimòleg en atur

 

les urbaLiades són un recull de relats que es belluguen entre el somni, la vigília i el record. El segon maó de El Somni dels Bruts, la novel·la que s’autoescriu, és escrit a quatre mans: les difuntes mans de l’Iu i les nerviüdes i tafaneres mans d’en Xevi.

De fons, Lovercraft, Bontempelli i essències de Bukowski i d’un món, el de la punki-barcelona del 86 al 93 de la qual n’Iu Murallis en va ser un cràpula consumidor.

Bon profit!
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro