bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'HOME QUE TEMIA PRENDRE MAL

  • Autor: JOAN A. AGUILÀ
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 280
  • Descargas: 143
Ver ficha técnica completa

       En Julià és un home enfonsat, econòmicament i sentimentalment, quan la vida li dóna una nova oportunitat; i amb aquesta,  definitivament foragitat dels que constituïen el reduït cercle social dels seus vells amics, i també perduts els vincles familiars, començarà a col-laborar com a redactor de taula a Radio Girona retrobant-se dins dels oblidats estudis de periodista.

      Aquesta és una novel-la de gelosies, del darrer amor, d’odis i de pèrdues, amb dues temàtiques paral-leles, intrigants, a l’entorn de la falsificació d’obres d’art amb homicidi inclòs i el terrorisme a Israel.  També el lent camí a la vellesa que hom veu com el seu adéu a la vida i el què passa quan algú s’hi nega, ço és, en sentir-se vençut sense voler acceptar-ho. Com a escenari, la Girona vora el riu amb els seus carrers estrets, que completen un ambient personal i antic, i l’ Israel actual, un escenari bèl·lic premonitori.

       En Julià li va descriure la temàtica què volia explicar en la seva novel-la. Volia explicar que l’amor sempre era possible. El dels joves i el dels grans. Per exemple l’amor d’ells dos quan ell tenia trenta i escaig anys i ella divuit, i aquest amor, retrobat, trenta anys més tard. Les mateixes passions, els mateixos desigs, idèntiques emocions, ara, però, amb més saviesa, més lentitud, més tendresa. I més coneixença del propi cos i de la sensualitat de la pell. Estava segur que explicant-los, es podrien entendre com a complementaris, i no com a oposats.

            Volia explicar-ho tot. Sobretot volia que el tema fora el d’una novel-la d’amor intens, en una edat en què els joves creuen que ja no n’hi pot haver.  Tot el què ella li expliqués quedaria reflectit amb dates i noms ficticis. Però els fets inesperats van fer que la novel-la quedés en un segon pla.

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro