bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Neules, raïm i carbó

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Josep Maria Vidal
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 103
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Mate
  • ISBN Libro en papel: 978-84-686-4656-5
Ver ficha técnica completa
L’argument de l’obra ens situa a la casa de la família Just-Franch, una família de classe mitja contemporània i transcorre durant les celebracions d’un Nadal, concretament durant la nit de Nadal, la nit de Cap d’Any i la nit de reis.

 El matrimoni composat per l’Alícia Franch i el Pere Just necessita diners de manera urgent per la seva filla Eugènia. Ja han esgotat totes les vies per aconseguir-ne. La última opció seria hipotecar la casa on viuen, propietat de la mare de l’Alícia, l’Olga, però l’Alícia té una idea: convidar a la seva germana Lluïsa durant els dies de Nadal.

 L’Alícia fa més vints anys que no sap res de la seva germana, i l’última notícia que té és que havia entrat com a monja a un convent de Barcelona. L’Alícia i l’Eugènia, mare i filla, estan disposades a fer tot el possible per a que la tieta Lluïsa afluixi la butxaca, però hi ha un petit problema: la família Just-Franch no acostumen a celebren el Nadal de manera tradicional, i ara hauran de simular que són la família més tradicional i més exemplar per acontentar a la tieta Lluïsa.

 Però les mentides tenen les potes ben curtes, i el conflicte apareix quan la família ideal resulta no ser-ho tant. També apareix la filla de l’Eugènia, l’Esperança, que és l’única que és capaç d’entendre què està passant en aquesta casa de bojos. La tieta Lluïsa arriba acompanyada per l’Irma, una dona misteriosa. També apareix en escena la Susanna. Amb tot aquest panorama: seran capaços d’aconseguir els diners o bé hauran d’hipotecar la casa de l’Olga?

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro