bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

A MIG CAMÍ

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Carolina Ibac Verdaguer
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 52
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Grapado
  • Acabado portada: Brillo
  • Vendidos: 2
Ver ficha técnica completa
A MIG CAMÍ és un llibre que és fruit de l’amor inspirat en una personaque admiro, estimo i valoro d’una manera especial. És el meu “muso”en somnis i en realitats, que té la capacitat de fer-me sentir amb totsels sentits, tant en el conscient com en el subconscient.El títol ve a ser un conjunt de metàfores, una de les quals fa referènciaa les nostres formes de ser diferents que busquen un equilibri,recorrent cada un dels dos una part del camí per trobar-nos a un puntintermig. Una altra metàfora, és la distància que ens separa i que serà amig camí on algun dia trobarem un indret on posar els nostres cimentsper la convivència. Una altra metàfora, és que estem a mig camí d’unallarga vida junts, en un punt en què tots dos carreguem una motxillaplena d’experiències i ens trobem en una maduresa plena. Sabem elque volem i sabem el que no volem.

Aquest llibre és una passejada per la nostra història d’amor, durant elseu primer any. La dificultat que representa el fet de viure a ladistància, les pors, les inquietuds, la desconeixença l’un de l’altre,queda palesa en un record fet de paraules, en prosa i poesia. És un totque em fa sentir plena, tot i que la seva absència de vegades em foradaper dins.

Sentiments contradictoris, sensacions extremes, inquietudsbellugadisses, pors inexplicables, tot emergeix de l’interior i es mostrade forma exhibicionista, transparent i intimista.

Carolina Ibac Verdaguer30 de novembre del 2013

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro