bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Per sucar-hi pa!

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Enric Calzada
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 260
  • Tamaño: 170x235
  • Interior: Color
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Mate
  • ISBN Libro en papel con solapas: 978-84-616-8777-0
  • Ebooks vendidos: 2
  • Vendidos: 244
Ver ficha técnica completa

   Es tracta d'un recull d'algunes de les reflexions que diferents convidats han fet en unes tertúlies privades amb l’excusa d’un sopar.     

Endevineu de qui són les següents? «La nostra fortalesa és la dels 3 milions de persones que vulguin decidir amb el seu vot» «Tinc coratge. No m’arrugaré. I no sé què més he de fer per demostrar-ho.»«...Espanya té un problema:  tenir 13 autonomies que cobren i només 4 que paguen. I aquestes 13 que cobren tenen més població que les 4 que paguen i per tant poden dominar la situació.» «...Els centres de dispatching són a Madrid. Des d’allà es gestiona tota la xarxa elèctrica, els oleoductes i els gasoductes i es decideix què fer amb la producció i amb la demanda...» «“Quina és la millor postura per dormir?” «La pitjor, panxa amunt...» «Comencem un camí nou per retornar a la viticultura...» «No crec en una lliga europea.» «El procés vers la independència s’ha convertit en un deure.» «...A la vida, el més important és la reciprocitat.» «...Qui no té menjar té l’estigma de la pobresa al damunt» «La meva obsessió és fer una escultura ingràvida... » «No funciona res: ni la monarquia ni el Tribunal Constitucional ni la Justícia ni els dos grans partits ni el Banc d’Espanya ni...» «...La fórmula actual passa per “cooperar per competir”.» «...En general, hi ha una manca de cultura financera total...» «...Tenim uns  sistemes sanitaris públic i privats d’excel·lència.»  «...Aposta total per la marca Barcelona...» «La primera errada va ser fer una unió monetària sense cap mena d’integració política» «...L’educació ha de començar a casa...» «Ens cal fer persones de profit.» «La reimplantació dels exàmens de setembre ha estat un èxit...» «El futur no rau en l’economia...» «...La dictadura de l’intel·lecte...» «...L’excel·lència culinària vindria dels bons cuiners que investiguen i basen en la simplicitat qualsevol sofisticació» 

         

   Són reflexions fetes en algunes de les darreres tertúlies-sopars d’un grup de gironins, que cada primer dimarts de mes a Barcelona pretenen seguir el fil de l'actualitat i conèixer millor el món del convidat.  

 

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
Otros libros que pueden interesarte

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.