bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

TOT PEL REI

Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Miquel Vicens Escandell
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 279
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • Descargas: 29
  • Vendidos: 4
Ver ficha técnica completa

L'organització terrorista ETA ha realitzat el seu darrer atemptat a Palma Nova - Mallorca - amb el resultat de dos agents de la Guardia Civil morts. Ha aprofitat l’estada estival dels Reis al Palau de Marivent i que els hotels de l’illa estaven plens de turistes amb ganes de sol, platja i alcohol, perquè la seva acció tingués una gran ressonància. Per tot plegat la ciutat està trasbalsada. Els capitosts polítics se’n fan creus i no saben cap on mirar mentre que la policia va de corcoll intentant trobar l'escamot responsable que presumiblement s’amaga en algun indret de l’illa.

En mig de tot aquest desgavell, apareix assassinada a casa seva una veterana lluitadora veïnal i ecologista. L’assumpte pinta malament. L’inspector Elies Picornell i tot el seu equip són alliberats pel que fa a la recerca de terroristes per a concentrar el seu interès en aquest cas. Remenant aquí i allà trobaran el cap d’un fil que els conduirà fins una festa salvatge que es va celebrar en un lloc exclusiu prop de la costa la nit posterior a l’assassinat dels dos agents de la Benemèrita. Al llarg de la festa mor assassinada una prostituta de luxa a mans d’un depravat que sol descontrolar-se quan beu i esnifa més del compte. El més preocupant de tot, però, és que un dels convidats a la bacanal era el gendre del Rei.

Tanmateix l’inspector Picornell no pensa afluixar i intentarà per tots els mitjans posar cadascú al seu lloc. A banda d’haver de fer front una rebel·lió interna dins del grup que comanda, allò que no sap, que ignora totalment, és que l’aparell de l’Estat no li permetrà de cap manera que la veritat es sàpiga. Tot pel Rei.     

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro