bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

GERMINALS. Inspirats per Txèkhov, Cheever i Carver

Pulsa para comprarlo en:
  • Autor: Col·lectiu La Veu de les Paraules
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 161
  • Descargas: 9
Ver ficha técnica completa

La veu de les paraules dóna nom a la producció literària dels diferents alumnes que participen en el taller d’escriptura de la Fina Ginesta que organitza la xarxa de Biblioteques de Terrassa.

La primera vegada que La veu de les paraules es presenta en públic és l’any 2012. Ho fa a través del blog de les Biblioteques Públiques de Terrassa.

Enguany, les persones integrants al taller d’escriptura ens hem animat a publicar les nostres produccions en un format més sòlid i accesible. Vam triar un fil conductor, en aquests cas, la lectura Txèkhov , Cheever i Carver. Aquests texts només representen una part de les nostres produccions.

Els quaranta-set texts que formen part d’aquest recull retraten històries que d’alguna manera han nascut de la lectura dels grans narradors. Lectures que fan brollar diversitat d’estils i d’interpretacions donat que cadascuna d’elles connecta de diferent manera amb el profund de cadascún de nosaltres.

No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro