bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Somniopàtic

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos no incluidos
  • Autor: Óscar López Roig
  • Editor: Atticus Crow
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 125
  • Ebooks vendidos: 2
Ver ficha técnica completa
Recull de poemes que nasqueren en època de crisi que encara no ha finalitzat. Temps de canvis que acabaren transformant i evolucionant a l'autor a un nivell de la consciència diferent. Provocant en ell, una "neomorfosi" (metamorfosi mental i espiritual) obtenint com a resultat una visió distinta de la barreja de realitats que ens omplin el dia a dia. A esta nova visió o nou estat l'autor l'anomena: estat somniòtic. Este recull de poemes-pensament es formen en un indret de la ment, el Somniopàtic. Una volta estos pensaments es desenvolupen i mauren entren a formar part del pensament critic de la persona que prèviament ha entrat en estat somniòtic ampliant el espectre existencial i de perspectiva de la realitat humana. Poemes combatius, punyents, profans i pagans que deixen un regust de tendror crua al lector o lectora. El que es invisible es mostra a la llum. Allò que no té so, s'escolta. Poesia desarrelada o existencial.

“Molts busquen el poder en el domini, en la autoritat, en la força, els diners…menyspreen el vertader poder. El poder de la imaginació.”

Atticus Crow


No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
Otros libros del autor