bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Draco-man i l'estella del drac (L'Escola De Mags)

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos no incluidos
  • Autor: Talia Ortiz Barbosa
  • Estado: Público
Ver ficha técnica completa
Doreon és un nen orfe, se sent molt sol i afligit. Viu al costat dels seus germanastres impertinents. Però troba consol i suport en la seva germanastra Coni de 6 anys. El seu germanastre Rudolf li ha prohibit anar al poblat. Fins que un bon dia Doreon troba l'oportunitat i el desafia. En el camí troba una cabana. Es fa amic de Ciril, un ancià temut pels nens. Ciril és un gran bruixot, viu plorant la pèrdua del seu fill. Ciril quan era nen havia estat expulsat de l'escola de Cuntendron, també li havien prohibit fer ús dels seus poders. Ciril necessitava un nen que es fes passar pel seu fill i immediatament ingressar a Cuntendron.

Ciril passa part dels seus poders a Doreon, perquè veu en ell una esperança i li proposa freqüentar l'escola interna de Cuntendron, fent-li passar pel fill que el va perdre en un passat. Només els fills d'un bruixot poden entrar a formar part de Cuntendron. Doreon accepta freqüentar Cuntendron, fent-se passar pel fill de Ciril. En Cuntendron Doreon aprendrà a fer màgia i a utilitzar-la, així com les normes a seguir per sortir als jocs olímpics que se celebren cada any a Humbherland. També aprendrà a ensinistrar al seu drac ... El guanyador de la pedra màgica, governés un regnat que està sent amenaçat per les forces malèfiques ... .Doreon posarà un gran interès i esforç en ser el millor jugador, per no només ser el governador del regne de els dracs, sinó també per aconseguir un premi. Un premi que serà premiat al nen guanyador dels jocs olímpics. El premi que rebrà el nen es tracta d'un desig, al qual el nen podrà demanar un desig especial, que per art de màgia se li concedirà.

Amb Doreon aquest nen tan especial i estimat pels professors i amics, viurem grans aventures, els nens aprendran a fer màgia i a utilitzar-la. Sabrem en cada moment el que necessita el nostre drac, viatjarem en el temps a llocs meravellosos que només els nens poden conèixer, ens trobarem amb grans misteris i perills que sabrem enfrontar. Els mestres sentiran un afecte especial per Doreon, perquè és un nen que es fa estimar. Doreon farà bons amics i amigues. Els seus amics l'ajudaran a aconseguir el seu objectiu i l'aconsellaran en cada moment del seu aprenentatge a l'escola de Cuntendron ...
...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
Otros libros que pueden interesarte

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar