bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'ull que tot veu(El llegat)

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos no incluidos
  • Autor: Talia Ortiz Barbosa
  • Estado: Público
Ver ficha técnica completa
No fa molt temps fart era un noi corrent que vivia a un poble al costat dels seus pares. Però una promesa tira per la seva mare li canvia el destí. Convertint a fart en immortal. Fart és enviat amb la memòria esborrada a un món de terra governat per Morvan. Ara, el destí de l'espasa Nagia, una espasa capaç de predir el futur i de tota una civilització depèn d'espatlles, tot i ser fart un noi de 15 anys, ha de fer alguna cosa per evitar que Nagia, i sobretot una civilització sigui governada per el malvat rei Nicanor.

A través del temps fart és enviat a Plexiur, una terra governada pels dracs i civilització, on els minuts són mesos, a la recerca del guerrer oriental Eston. En el camí té un accident i perd la memòria. Afortunadament el troba Eston. Decideix entrenar fart, prenent-pel fill que mai va tenir. Durant diversos anys fart aprèn totes les tècniques d'un guerrer i es fa amic inseparable del drac de Eston (Trulan). Després de la mort de Eston fart s'adona que li queden pocs segons per viatjar en el temps i tornar a Carpium. Decideix anar-se'n deixant enrere al seu drac Trulan. Però quan torna a Carpium, Nagia ja no està sota el poder de Morvan, se l'han arrabassat i ha de sortir a la recerca d'ella a través del temps i endinsar-se en mons de terres perilloses. I Mentre ho fa en el regne de l'Imperi Carpium i Cirum s'està planejant una guerra.

Fart és conscient que l'Imperi Carpium, no està preparat per fer front als guerrers imperials de Cirium, que vénen a la recerca de Nagia i de conquerir l'imperi Carpium. El Rei Morvan, sap que moriran i estan disposats a morir amb honor. Però fart, no està disposat a que això passi.

El mag Drince, li regala una túnica màgica, que l'vestir fart, es transforma en un guerrer home. A l'vestir tots el coneixeran com Jerson, el genet de drac desconegut i fart, mai podrà revelar a ningú la seva identitat o Jerson desapareixerà per sempre.

Què passarà quan fart, recobri la memòria i se n'adoni, que té altres pares en una granja que li van enviar sense el seu consentiment a Carpium, perquè fos l'hereu de Carpium, protector Nagia i tota una civilització, que està amenaçada per guerrers malvats d'Cirum?

No obstant això, aquest no és més que el primer dels seus compromisos. Fart li deu lleialtat a Movan i compassió als seus pares, que van tenir un bon motiu. Però el caos i les traïcions pertorbaran a fart i no sabrà en qui confiar.

Morvan ho necessita desesperadament, tant de la seva mestria com de la seva intel·ligència i enginy, per fer front als guerrers de Cirum, que durant anys han estat reunint un gran nombre de guerrers malvats per atacar-los. El destí de tota una civilització i de Nagia recau sobre les espatlles de fart.

Fart es veu obligat a triar. Morir o unir-se als que fart considera enemics per les seves traïcions.

¿Rebrà ajuda fart, per fer front als guerrers imperials de Nicanor?

Perdonarà fart, a tots aquells que li han traït o sembrés el terror a ells?

Aconseguirà fart i el seu drac Trulan escapar amb vida de la grandiosa batalla i de l'emboscada que van planejar els guerrers imperials de Nicanor, contra els guerrers imperials de Morvan?

Aquesta novel·la ens convida a veure l'amor més enllà dels conflictes, i a viure grans aventures al costat de fart.

Lleialtat, perdó, misteri, intriga, valor, ambició .., fa d'aquesta novel·la de Fantasia, una història fantàstica per al qual la llegeixi.
...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro