bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

L'ull que tot veu(El llegat)

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos no incluidos
  • Autor: Talia Ortiz Barbosa
  • Estado: Público
Ver ficha técnica completa
No fa molt temps fart era un noi corrent que vivia a un poble al costat dels seus pares. Però una promesa tira per la seva mare li canvia el destí. Convertint a fart en immortal. Fart és enviat amb la memòria esborrada a un món de terra governat per Morvan. Ara, el destí de l'espasa Nagia, una espasa capaç de predir el futur i de tota una civilització depèn d'espatlles, tot i ser fart un noi de 15 anys, ha de fer alguna cosa per evitar que Nagia, i sobretot una civilització sigui governada per el malvat rei Nicanor.

A través del temps fart és enviat a Plexiur, una terra governada pels dracs i civilització, on els minuts són mesos, a la recerca del guerrer oriental Eston. En el camí té un accident i perd la memòria. Afortunadament el troba Eston. Decideix entrenar fart, prenent-pel fill que mai va tenir. Durant diversos anys fart aprèn totes les tècniques d'un guerrer i es fa amic inseparable del drac de Eston (Trulan). Després de la mort de Eston fart s'adona que li queden pocs segons per viatjar en el temps i tornar a Carpium. Decideix anar-se'n deixant enrere al seu drac Trulan. Però quan torna a Carpium, Nagia ja no està sota el poder de Morvan, se l'han arrabassat i ha de sortir a la recerca d'ella a través del temps i endinsar-se en mons de terres perilloses. I Mentre ho fa en el regne de l'Imperi Carpium i Cirum s'està planejant una guerra.

Fart és conscient que l'Imperi Carpium, no està preparat per fer front als guerrers imperials de Cirium, que vénen a la recerca de Nagia i de conquerir l'imperi Carpium. El Rei Morvan, sap que moriran i estan disposats a morir amb honor. Però fart, no està disposat a que això passi.

El mag Drince, li regala una túnica màgica, que l'vestir fart, es transforma en un guerrer home. A l'vestir tots el coneixeran com Jerson, el genet de drac desconegut i fart, mai podrà revelar a ningú la seva identitat o Jerson desapareixerà per sempre.

Què passarà quan fart, recobri la memòria i se n'adoni, que té altres pares en una granja que li van enviar sense el seu consentiment a Carpium, perquè fos l'hereu de Carpium, protector Nagia i tota una civilització, que està amenaçada per guerrers malvats d'Cirum?

No obstant això, aquest no és més que el primer dels seus compromisos. Fart li deu lleialtat a Movan i compassió als seus pares, que van tenir un bon motiu. Però el caos i les traïcions pertorbaran a fart i no sabrà en qui confiar.

Morvan ho necessita desesperadament, tant de la seva mestria com de la seva intel·ligència i enginy, per fer front als guerrers de Cirum, que durant anys han estat reunint un gran nombre de guerrers malvats per atacar-los. El destí de tota una civilització i de Nagia recau sobre les espatlles de fart.

Fart es veu obligat a triar. Morir o unir-se als que fart considera enemics per les seves traïcions.

¿Rebrà ajuda fart, per fer front als guerrers imperials de Nicanor?

Perdonarà fart, a tots aquells que li han traït o sembrés el terror a ells?

Aconseguirà fart i el seu drac Trulan escapar amb vida de la grandiosa batalla i de l'emboscada que van planejar els guerrers imperials de Nicanor, contra els guerrers imperials de Morvan?

Aquesta novel·la ens convida a veure l'amor més enllà dels conflictes, i a viure grans aventures al costat de fart.

Lleialtat, perdó, misteri, intriga, valor, ambició .., fa d'aquesta novel·la de Fantasia, una història fantàstica per al qual la llegeixi.
...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro
Otros libros que pueden interesarte

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar