bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Pensaments i vivències

Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Autor: Gemma Matas Gustems
  • Editor: ARC-Lo Càntich
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 82
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
Ver ficha técnica completa
Pròleg

Com la trama i l’ordit s’entrellacen al teler, els pensaments evoquenvivències que filen idees teixint-ne de noves. No hi ha ou sense gallina,ni gallina sense ou.

Pensaments i vivències. Un títol potent i valent alhora. A l’amablelector que tot just ara ressegueix amb la mirada aquestes lletres, lihe de dir que està a punt d’endinsar-se en un món que vessa generositat.Els qui tenim la sort de conèixer la Gemma, ja sabem qued’aquesta virtut en va sobrada. Si pel contrari teniu aquest llibre ales mans i no en sabeu res d’ella, sempre podeu anar a fer un voltper les últimes pàgines, on trobareu una breu biografia.

Tot i que quan m’he expressat dient que estàveu a punt d’endinsarvosen un món a vessar de generositat, no m’estava pas referint aaquella generositat pròpia del seu tarannà, sinó a la que ha tinguten escriure el que esteu a punt de llegir.

La Gemma, amb un maridatge que estic segur us deixarà una agradosasensació en boca, no tan sols s’ha limitat a combinar prosa ivers, sinó que ho ha fet a base de pinzellades amb diversitat de colorsi textures. I no s’ha conformat simplement a mostrar-nosaquella part d’ella mateixa amb retrats i paisatges propis de les sevesvivències, sinó que ha aprofundit, semitò a semitò, com aquellqui executa una escala cromàtica a les tecles d’un piano, en la músicadels pensaments.

És a aquesta generositat a què feia esment, a la que hom demostraquan, com en aquest llibre fa la Gemma, comparteix de formaoberta i planera, allò que viu, allò que pensa.

Amb aquells lleus tocs de ficció que la literatura comporta, us convidoa passejar per entre aquestes pàgines farcides de pensaments ivivències.

Ferran Planell i Clofent
...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro