bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Apadrinament digital 1x1

Pulsa para comprarlo en:
  • Autor: Roser Santaeulària
  • Autor: Imma Pita
  • Autor: Àngles Camarena
  • Autor: Mónica Sánchez
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 66
  • Descargas: 3
Ver ficha técnica completa
Projecte Apadrinament digital 1x1

El projecte Apadrinament Digital 1x1 respon a la necessitat d’adaptar els nous currículums de l’etapa de l’educació secundària basats en l’aprenentatge per competències, amb la intenció de facilitar als nostres alumnes les eines necessàries per afrontar, amb èxit, els reptes personals i professionals que exigeix una societat tecnològicament avançada.

 

Una proposta didàctica que pretén potenciar les competències digitals des del primer curs d’eso, amb la incorporació de diferents dispositius digitals, com ara els telèfons mòbils i les tauletes, per tal de millorar la destresa en el seu maneig, l’ús de les aplicacions o programari, i aconseguir un nivell d’assoliment alt en les tasques de programació.

 

La flexibilitat del projecte facilitarà, en els propers cursos, la implicació del conjunt d’àrees per treballar de forma transversal els seus objectius, afavorint un desplegament satisfactori de les competències digitals en les diferents matèries del currículum.

 

Finalment destaquem la importància de la seva implantació, en el fet d’ampliar el context social de la comunitat d’aprenentatge i, alhora, aprofitar els beneficis que suposa la interacció entre diferents generacions

No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro