bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Lladres de Mar

Pulsa para comprarlo en:
Impuestos y envío no incluidos
Compra online y recoge tu pedido gratis en nuestra tienda
Pídelo ahora y págalo contra reembolso
  • Co-Autor: Xavier Martínez Babón
  • Co-Autor: Rosa Massallé Solanellas
  • Estado: Público
  • N° de páginas: 162
  • Tamaño: 150x210
  • Interior: Blanco y negro
  • Maquetación: Pegado
  • Acabado portada: Brillo
  • Vendidos: 101
Ver ficha técnica completa

Aquest llibre proposa un recorregut històric, des de les èpoques antigues fins a mitjan segle XIX, sobre la pirateria i el cors desenvolupats a Europa o per europeus en llunyanes aigües. L’obra incideix en la diferència entre pirata i corsari, encara que ambdós saquejaven tant vaixells com ports. També subratlla que a la història de la pirateria no hi van haver ni víctimes ni botxins; gairebé tots els indrets costaners van patir atacs o van tenir personatges que, amb més o menys fortuna, es van dedicar al robatori naval. Així, al costat de les grans celebritats com els Barbarroja, Drake, Morgan o Barbanegra les biografies dels quals són explicades, n’hi ha d’altres menys conegudes, però que també van provocar el pànic en moments determinats de la història.

 

Òbviament, Catalunya i Espanya, territoris presentats com a víctimes de lladres de mar d’altres indrets, també van tenir el seu protagonisme com a pàtries de sanguinaris navegants. En aquest sentit, el llibre recull les activitats d’alguns pirates i corsaris catalans a la Mediterrània dels segles XIV i XV, així com les malifetes d’alguns pirates i corsaris castellans a l’Atlàntic occidental de la mateixa època. A més a més, en el segle XVII, mentre els mítics filibusters saquejaven naus espanyoles en aigües americanes, corsaris i pirates del rei d’Espanya robaven vaixells anglesos, holandesos i turcs en aigües europees.

 

A banda dels personatges i fets més destacables, aquesta obra també presenta una síntesi dels objectius de la pirateria segons les èpoques i dels obscurs interessos que diferents imperis navals de la història van tenir per a potenciar-la o perseguir-la.

 

...[Leer más]
No existen comentarios sobre este libro Regístrate para comentar sobre este libro