bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos a partir de 8 euros en Península
Buscar en Bubok

CEL. Centre d'Estudis Lingüísitcs i Literaris de les

El Centre d'Estudis Lingüístics i Literaris de les comarques centrals dels PPCC (CEL) és una associació creada l'any 2001, amb domicili a Alcanar (Montsi?), que aplega persones interessades en l'estudi i difusió de la llengua i la literatura de les comarques del subdialecte tortosí, és a dir, Montsi , Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports, Baix Maestrat i Alt Maestrat.

L'associació publica cada dos anys la revista beCEroLEs. Lletres de llengua i literatura (ISSN 1697-6770), de la qual n'ha publicat fins ara cinc números; manté el portal Beab?. Literatura de les comarques centrals dels PPCC , i ha creat el centre de documentació La Palometa, ubicat a la Biblioteca Trinitari Fabregat, gr?cies al conveni signat amb l'ajuntament d'Alcanar (Montsi?) el 25 d'abril de 2003.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar