bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos a partir de 8 euros en Península
Buscar en Bubok

Lydia Yuste López

Barcelona, any 2012. 

Bruixots i bruixes viuen enemistats des de fa segles per un perillós secret que amenaça ser descobert. Als seus vint-i-tres anys, la Sibília ha viscut des de sempre amb una taca molt fosca al seu passat: haver presenciat lassassinat de la seva mare sense reconèixer el culpable. El seu aquelarre sempre ha cregut que el seu pare, un bruixot de qui no coneixen la identitat, és lautor del macabre succés, però ella té la intuïció que algú més pròxim els va trair.

En la recerca de la veritat, tant la Sibília com lArtal, un jove amb habilitats peculiars, es trobaran que la realitat és més complexa del que pensen, on sinvolucren persones que mai no haurien imaginat de les maneres més increïbles. Sense pretendre-ho iniciaran una guerra silenciosa que no trobar fi tan fcilment i que els portar a indrets diferents del punt on havien començat per trobar respostes.


¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar