bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

David Sanz

Benvinguts a la p? gina de Bilèl·lules i ninopòtams. Així es titula aquest llibre que us proposo, més que com a lectura, com a reflexió. Bilèl·lules és una mena de dietari, on he volgut explicar el procés d'aprenentatge lingüístic dels meus dos fills. M'he fixat en els seus progressos, però també en els seus errors. He intentat analitzar les particularitats fonètiques, lèxiques i morfosint? ctiques de la seva manera de parlar. I he gaudit moltíssim observant la seva evolució, la seva capacitat mimètica i alhora innovadora. El llenguatge infantil és summament interessant. És curiós, sovint sorprenent, fins i tot de vegades poètic. Pot arribar a inquietar i a emocionar, i és infinitament més ric i profund del que pot semblar en aparença. Sabem que hem d'escoltar els fills i estar atents a allò que ens diuen, perquè se sentin compresos, estimats, protegits. Però darrera de les seves paraules, de les seves frases i expressions s'hi pot veure la seva personalitat, el seu estat d'? nim, les seves pors i fantasies. Amb aquest llibre jo he estat el primer a descobrir que és igualment revelador escoltar QUÈ diuen els petits que escoltar COM ho diuen. Espero que us agradi i per als qui sou pares que contribueixi a estrènyer una miqueta més els lligams que us uneixen als vostres fills.
Otros libros que pueden interesarte

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.