bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

David Sanz

Benvinguts a la p? gina de Bilèl·lules i ninopòtams. Així es titula aquest llibre que us proposo, més que com a lectura, com a reflexió. Bilèl·lules és una mena de dietari, on he volgut explicar el procés d'aprenentatge lingüístic dels meus dos fills. M'he fixat en els seus progressos, però també en els seus errors. He intentat analitzar les particularitats fonètiques, lèxiques i morfosint? ctiques de la seva manera de parlar. I he gaudit moltíssim observant la seva evolució, la seva capacitat mimètica i alhora innovadora. El llenguatge infantil és summament interessant. És curiós, sovint sorprenent, fins i tot de vegades poètic. Pot arribar a inquietar i a emocionar, i és infinitament més ric i profund del que pot semblar en aparença. Sabem que hem d'escoltar els fills i estar atents a allò que ens diuen, perquè se sentin compresos, estimats, protegits. Però darrera de les seves paraules, de les seves frases i expressions s'hi pot veure la seva personalitat, el seu estat d'? nim, les seves pors i fantasies. Amb aquest llibre jo he estat el primer a descobrir que és igualment revelador escoltar QUÈ diuen els petits que escoltar COM ho diuen. Espero que us agradi i per als qui sou pares que contribueixi a estrènyer una miqueta més els lligams que us uneixen als vostres fills.


¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar