bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

jgarciasegui

L'objectiu d'aquest llibret consisteix a fer una exposició d'algunes de les diverses tècniques aproximades de resolució d'un sistema d'equacions diferencials ordinries (EDO), que s'apliquen en el cas que interesse preservar característiques qualitatives que poguera tenir la solució exacta (vg., simplecticitat, preservació de les integrals primeres, reversibilitat,...). Aquestes tècniques reben el nom general de mètodes d Integració Geomètrica i poden ser analítics o numèrics.

En particular, analitzarem les EDO quan la varietat sobre la qual romanen i evolucionen les solucions té estructura de grup de Lie, i aleshores cercarem tècniques aproximades d'integració, de manera que les solucions aproximades també evolucionen sobre la varietat del grup.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar