bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

JOANNA CRUZ CANELA

Hola. Sóc la Joanna. Em vaig interessar per la lectura quan una amiga meva em va deixar el llibre "Sultana", que no vaig poder parar de llegir-lo fins que el vaig acabar. Des de llavors fins ara la meva devoció, són els llibres. No puc passar per davant de les llibreries, perquè em veig obligada a entrar-hi i una vegada dins no puc sortir sense un llibre a les mans.

El tema de lescriptura ja ve de fa més temps. Quan encara feia EGB, vaig guanyar un concurs de narració de la Coca-cola, que feien a lescola, i de tant en tant escrivia petits contes. Quan vaig ser més gran, vaig començar a escriure novel·les. Les dos primeres les vaig enviar a diferents editorials i sempre em contestaven que no eren aptes per a la publicació, així que el que anava escrivint era per a la meva satisfacció, sense ensenyar-ho a ningú. Llavors vaig descobrir Bubok a través d´una emissora de radio i he pogut veure complit el meu somni.

Espero que us agradi la meva primera novel·la i que em deixeu la vostra opinió, que sempre és d´ajut per a les pròximes. llegimmes@gmail.com¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar